Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Tullstorp
Mor Marnas väg 96B
Pris: 3 445 000 kr
Avgift: 4 025 kr inkl värme, VA, bredband, Tv.
Boarea: 90 m2
Rum: 3
Våning: 1
 

Lantligt konceptboende med tillgång till pool och närhet till Malmö!

Med mycket påkostat materialval i nyrenoverad anda, erbjuder vi nu detta fantastiska och exklusiva konceptboende på lantlig adress med kort avstånd till Malmö. Här erbjuds vattenburen golvvärme i hela lägenheten, orangeri med utgång från köket (uppvärmt året runt), platsbyggt kök med påkostade vitvaror samt en fantastisk gemensam trädgård med uteplatser och poolområde i uppvuxen grönska. Ett fantastiskt hem med allt man kan önska sig!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Niclas Håkansson 0768-77 12 60 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

90 m²

Beskrivning:

Vi välkomnas in genom ytterdörren, här möts vi av en hall med plats för avhängning för kappa och skor. Våningen har genomgående planlösning med välutrustat kök som följer öppet till varadsgrum samt vidare ut i bostadens helt egna orangeri, med utsikt över föreningens gemensamma trädgård och poolområde. Från första stund, möts vi av gedigna materialval, allt i omsorgsfullt renoverat utförande mellan åren 2014-2017. Ljust såpat brädgolv löper genom hela våningen, som tillsammans med ljusa släta väggar ger en mycket behaglig boendestandard. Generös takhöjd och stora fönsterparti ger både extra känsla och härligt ljusinsläpp i bostaden, dessutom erbjuds separat tvättutrymme och ett fantastiskt badrum! Här finns verkligen möjligheten att förvärva något utöver det vanliga!

Köket är maximalt utrustat och går i vita snickerier, platsbyggt och specialbeställt såklart med både under- och överskåp för riklig förvaring! Mörk stenskiva bryter fint av tillsammans med fasat kakel i vitt. Köket vetter mot vardagsrumsavdelningen och erbjuder en stor praktisk köksö, installerad med både induktionshäll och extra vask. I köket finns integrerade vitvaror från Bosch och separata kyl och frys. Den perfekta matplatsen hittar ni strax utanför i bostadens åretrunt-uppvärmda orangeri, med både golvvärme och luftvärmepump för kombinerad uppvärmning/nedkylning. Tillika på allt finns självklart braskamin för extra vintermys i anknytning till kök!

Vardagsrummet öppnar upp sig från köket och bidrar tillsammans till en mycket rymlig och social miljö att vistas i. Här finns bra plats för soffmöblemang och tv för den som önskar. Rummet är förberett att nyttja som extra sovrum, här finns inbyggda garderober och bra plats för säng och mer därtill.

Sovrummet är stort till sin yta och inkluderar bra förvaringslösningar, dels en inbyggd garderob, dels plastbyggda garderober samt en genomgående klädkammare med installerade tvättmöjligheter. Samma vackra brädgolv följer in i sovrummet och skapar en anknytning och helhet tillsammans med resten av lägenheten.

Med ingång från både hall, sovrum har vi det mycket rymliga och toppmoderna badrummet. Helkaklat utförande i ljusgrå nyans, med samma platta på såväl vägg som golv. Bra utrymme för vägghängd inredning, badkar och stor duschhörna. Mycket smakfullt och praktiskt!

Tillika på allt finns vattenburen golvvärme i hela lägenheten för bästa komfort, gemensamt poolområde för föreningens medlemmar, tillgång till parkeringsplats och en fantastiskt kringliggande natur. Allt detta på ca 15 minuters avstånd från centrala Malmö.

Kök:

Platsbyggt och specialbeställt från Blum i vita snickerier, färdigställt 2016. Utrustat med bänkskiva i mörk sten, köksö med installerad induktionshäll och extra vask, integrerade/inbyggda vitvaror från Bosch (diskmaskin, ugn, kaffemaskin, mikrovågsugn) samt separata fullstora kyl och frys i rostfritt utförande. Matplats ryms för flertalet personer i anknytande orangeri.

Badrum:

I helkaklat utförande i ljusgrå nyans. Utrustat med dubbla tvättställ, badkar, duschhörna med glasdörrar, spegelskåp och vägghängd wc.

Tvätt/Walk-in closet:

I anknytning till sovrum och hall med goda förvarings- och tvättmöjligheter. Utrustat med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1910, (om­/tillbyggnadsår: 2014-2017)

Uppvärmning:

Jordvärme - vattenburen golvvärme

Energiprestanda:

449 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Villa Oxford 1

Allmänt om föreningen:

Brf Villa Oxford 1 förvärvade 2015 fastigheten efter en total ombyggnad av den tidigare skolbyggnaden från tidigt 1900-tal. Huvudbyggnaden totalrenoverades mellan 2014-2017 och byggdes om till bostadsrätter samtidigt revs det tidigare gårdshuset och byggdes upp på nytt. Brf Villa Oxford 1 är en äkta bostadsrättsförening och består av 8st bostadsrätter av varierande storlek samt en hyres-/övernattningslägenhet. Uppvärmning av byggnaderna sker med jordvärme. Ekonomisk förvaltning sköts av Adbus Affärspartner AB.

Gemensamhetsutrymmen:
I ett av föreningens gårdshus finns en övernattnings- och uthyrningslägenhet som under september-maj hyrs ut till extern hyresgäst och under sommarsäsongen kan hyras av medlemmar till en kostnad om ca 250 kr/dygn.
Gemensam tvättstuga finn ej, utan samtliga lägenheter är försedda med egen tvättutrustning.
Föreningen har en trivsam och rofylld trädgård med exklusiv tillgång till gemensam pool, uteplatser, grill, växthus, odlingslådor och gräsytor. På gården finns även cykelställ, cykelförråd i sophuset och trädgårdsförråd med gemensam gräsklippare samt trädgårdsredskap.

Parkering/garage:

I föreningen finns avsatt en parkeringsplats per lägenhet som kostar 250kr/månad (antingen carport eller p-plats beroende på vad som tillhör lägenheten). Utöver det finns även 5 p-platser att hyra för de med extra bil till en kostnad om 250kr/månad, separat kösystem tillämpas för dessa. I övrigt finns 3-4 gästparkeringsplatser samt möjlighet att parkera längs med vägkanten.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Boxer smart box och bredband via Excellent-Hosting. Fiber kommer dras in i fastigheten vid årsskiftet 2019-2020. I dagsläget ingår bredband 20/20 mbit i månadsavgiften samt Boxer flex 8. Hur leverantör, avtal och kostnader kommer att se ut efter installation av fiber, är ej fastställt i dagsläget.

Renoveringar:

2014-2017: Totalrenoverades huvudbyggnaden och byggdes om till lägenheter. Gårdshuset revs och byggdes upp på nytt. Trädgård anlades och poolområde, uteplatser, växthus och förråd byggdes.
Föreningen kommer att dra in fast fiber till fastigheten senast 2019-2020.
En 2-års besiktning kommer att ske innan februari 2019.
En 5-års besiktning kommer att genomföras 2022.

Föreningen har även diskuterat att bygga pergola vid poolens uteplats samt eventuellt lägga sten och bygga pergola vid ett par av de övriga uteplatser som finns på föreningens mark.

Ekonomi:

Avgifterna i föreningen har varit oförändrade sen föreningen tog över fastigheten. Enligt representant från föreningen, anses föreningens ekonomi vara god och inga större utgiftsposter finns i dagsläget. Enligt den ekonomiska kalkylen finns en beräknad årlig avgiftshöjning med 2%. Tillsvidare kommer den att efterföljas med start nov/dec 2018.

Övrigt:

Föreningen har 4-5 trädgårdsdagar under sommarhalvåret där medlemmarna hjälps åt med skötsel av de gemensamma ytorna. Poolen och gräsmattorna sköts för närvarande av föreningens medlemmar, möjlighet finns att hyra in personal vid uppstart och nedstängningen, samt om problem skulle uppstå.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhet pantsatt: Ja

Uppgift om andelstal är lämnat av föreningen:
Andelstal : 11,7992%
Andelstalet är ägarandelen i föreningen, det vill säga hur stor insats den aktuella bostadsrätten har i förhållande till den totala insatsen.
Andelstal årsavgift har ej specificerats av föreningen.

Parkering: till lägenheten hör 1 parkeringsplats, kostnad för denna är 250kr per månad till föreningen och tillkommer månadsavgiften.
Förråd: säljaren disponerar över ett förråd på tomten (vid poolområdet).
Övrigt: till lägenheten finns dubbeldörrar mellan kök och orangeri (placerade i förrådet).

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras. OBSERVERA att tillhandahållen energideklaration är utförd innan fastigheten genomgått en väsentlig ombyggnad mellan 2014-2017, och att dagens faktiska energiprestandan sannolikt avviker från den som framgår av energideklarationen.

Omgivning

Allmänt om området:

Villa Oxford 1 är beläget strax utanför Malmö med kort avstånd till Toftanäs och Stora Bernstorp. Ett område med vacker natur förenat med närhet till staden och citylivet. Läget är verkligen fantastiskt och något utöver det vanliga, här anknyter du som boende lätt till de stora vägarna E6 och E22 på bara ett par minuter, som sedan tar dig vidare mot Malmö eller övriga närliggande orter. Fantastiska Bokskogen ligger nära tillhands och för den med golfintresse, hittar du flertalet golfbanor i närområdet.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.