Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Burlöv, Burlövs Egna Hem
Egnahemsvägen 24C
Pris: 4 950 000 kr
Boarea: 190 m2
Biarea: 70 m2
Tomtarea: 670 m2
Rum: 6
 

Stor villa med separat extrabyggnad på tomten!

Lyxig 1,5-plansvilla med spatiösa ytor. Öppen och tilltalande planlösning. Separat bostadsbyggnad med kök, badrum, vardagsrum och sovrum. Perfekt för ungdomar som vill ha sitt eget eller en bra möjlighet att hyra ut för att få extra intäkter.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Sandra Irming 0761-702040 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

6 varav 3 sovrum

Boarea:

190 m²

Biarea:

70 m²

Beskrivning:

Vi kommer in i huvudentrén som är ljus och har goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Vidare in från hallen ligger badrum, kök och tvättrum till vänster och till höger finns ett stort vardagsrum och ett matrum som enkelt kan göras om till sovrum.
En trappa upp finns ett allrum, tre sovrum och ett badrum med jacuzzi.

Vid tvättrummet finns ytterligare en entré som tar oss ut till husets baksida. Här finns en rejäl byggnad med separat bostadsdel som erbjuder kök, badrum med dusch, vardagsrum och sovrum. Via ytterligare en entré nås ett arbetsrum som idag är avdelat från vardagsrummet men en dörröppning kan lätt tas upp mellan rummen.

Kök:

Huvudbyggnad: Luckor från Marbodal. Kyl, frys, induktionshäll, ugn, kaffemaskin och mikro från Electrolux. Diskmaskin (Ariston) och fläkt (Thermex). Kaffemaskinen saknar skenor för att enkelt kunna dras ut för påfyllnad av kaffe och vatten. Detta kan köpas till från Electrolux.

Extrabyggnad: Marbodalkök. Ugn och kyl/frys från Electrolux, diskmaskin (SMEG) och glaskeramikhäll.

Badrum:

Badrum/WC 1: Helkaklat badrum med WC, handfat, dusch och badrumsskåp.
Badrum/WC 2: Helkaklat badrum med WC, dubbelhandfat, jacuzzi och handdukstork.
Badrum/WC extra byggnad: Helkaklat med WC, handfat, dusch och tvättmaskin.
Våtrumsintyg finns.

Tvättrum:

Helkaklat. Tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2014

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betongsten

Stomme:

Tegelblock

Fasad:

Puts

Fönster:

2-glas isoler

Bjälklag:

Trä

Tak:

Glaserade keramikpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåtisol

Uppvärmning:

Vattenburet system via NIBE Fighter 640, direkt el ovanvåning

Ventilation:

Mekanisk

Övrigt:

Larm överlåtes, ca 9000kr. Månadskostnad för att koppla till larmcentral 300 kr.

Energiprestanda:

65 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Separat bostadsbyggnad på 70 m2. Luft/luftvärmepump. Tegel/lecablock. Betongplatta. 2-glas isoler. Shingeltak.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

25 139kr/år

VA:

5 053kr/år

Renhållning:

2 930kr/år

Försäkring:

4 500kr/år

Total driftkostnad:

37 622kr/år

Kommentar:

I driftskostnaden ingår även den mindre separata bostadsbyggnaden.

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Burlöv 3:166

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

3 098 000kr
varav byggnad 2 619 000kr

Taxeringsår:

2016

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Pantbrev:

Totalt antal: 3 st
Total summa: 2 550 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Arlöv är en del av tätorten Malmö belägen i Burlövs kommun där Arlöv utgör centralorten. I kommunen ingår även orterna Åkarp och Burlövs Egna Hem.

Här har man med sitt strategiska läge nära till allt. Orten bestod förr av ett antal gårdar som drog till sig arbetskraft inom jordbruket. Orten började växa som industriort från 1869 och utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden. Industrin som fick samhället att växa i storlek i slutet av 1800-talet var framförallt sockerbruket, vars lokaler fortfarande dominerar centrala Arlöv.

Arlöv erbjuder både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit och de fantastiska kommunikationsmöjligheter som orten har är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Arlöv har även utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund samt en busslinje som trafikerar sträckan Malmö-Löddeköpinge.

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker. Här finns allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

Arlöv är också känt genom Arlövs teater som gjort sig ett namn inom revyteatern. Här har man roat besökare ända sedan 1920-talet.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lommas stränder som inbjuder till härligt strandliv. Orterna sammanbinds med cykelväg som löper längs Lommabuktens sträckning och blir en lagom liten tur. Ett annat närliggande smultronställe är Alnarpsparken som breder ut sig som en grönskande oas strax utanför Arlöv.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.