Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Bjuv, Ekeby
Fågelvägen 15
Pris: 1 950 000 kr
Boarea: 245 m2
Biarea: 67 m2
Tomtarea: 823 m2
Rum: 4
 

Sutteränghus med möjlighet att sätta sin egen prägel!

Renoveringsmöjlighet! Suterränghus med generösa sällskapsytor, fyra rum och inredd källare. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp med trevlig utsikt. Ett tillfälle att anpassa denna fastighet utifrån era önskemål. Garage intill samt ett uterum och ett trädäck mot den ostörda och soliga trädgården. Perfekt för den stora familjen eller egenföretagaren.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Malin Schön 0707-73 38 71 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4 varav 3 sovrum

Boarea:

245 m²

Biarea:

67 m²

Beskrivning:

Välkomna till detta gedigna suterränghus på ett lugnt och populärt område i Ekeby. Här erbjuds två uteplatser mot den ostörda och soliga trädgården samt stora sällskapsytor. Läget är optimalt för Helsingborgs-pendlaren, vars läge även bidrar till att man via Knutpunkten enkelt och smidigt kan ta sig vidare ut på kontinenten.

Den stenbelagda uppfarten välkomnar med stora ytor, garage samt grönskade och uppvuxen trädgård. Hallen med ljust marmorgolv, både snyggt och praktiskt. Avhängningsmöjligheter finner vi på höger sida. Marmorgolvet övergår vidare i hallen till ljust laminatgolv tillsammans med vita väggar. Generös hallmiljö med möjlighet till ytterligare förvaringsmöbel om så önskas.

Vidare från hallen når vi köket som är av väl tilltagna kvadratmeter och här finns mycket goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. Plats för större matbord för ca sex personer och via altandörr når vi också trädäcket som är belägen i ostörd omgivning med utsikt över åkern.

Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor med plats för både större matbordsmöblemang samt soffgrupp om så önskas. Vita väggar tillsammans med ekparkett på golvet. Gott om ljusinsläpp till hela rummet får vi från stora fönsterpartier från två håll som vetter ut mot baksidan av trädgården.

På den övre våningen når vi husets tre sovrum, samtliga är gedigna med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. I alla rum finns även bra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober.

På nedre plan finns en inredd källare med ett större sällskapsrum samt ytterligare tre rum som även de är av gedigna kvadrat. De disponeras idag som hobbyrum samt studios där man via det större rummet har egen ingång. Passar även utmärkt att användas som klädkammare, gästrum eller arbetsrum. Från sällskapsrummet når vi det inglasade uterummet och här finns även utgång direkt till trädgården.

Ett av badrummen finner vi på övre plan till vänster om hallen med plastmatta på golv samt kakel på väggarna. På nedre plan finner vi det andra badrummet i halvkaklat utförande. Rymlig dusch bakom skjutdörr i glas samt bastu. Vidare finner vi även tvättstugan i originalutförande.

Här bor man i trevligt villakvarter med både förskola och Ekebyskola i området. I Ekeby har till kommunikationsmöjligheter i forma av regionalbussen till bl.a. Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Lugnt och barnvänligt område med trevliga omgivningar och naturen tätt intill! Ett hus som är perfekt för den stora familjen eller egenföretagaren. Varmt välkomna på visning!

Kök:

Kök av äldre karaktär med svarta köksluckor och ljust kakel ovan bänkskiva. Här finns kyl, frys, diskmaskin, spis och ugn samt fläkt.

Badrum 1:

Badrum i originalutförande med kakel på vägg samt plastmatta på golv. Utrustat med wc, handfat, bidé, spegelskåp samt badkar.

Badrum 2:

Helkaklad badrum med grön klinkers på golvet och ljus klinkers på vägg bakom rymlig dusch med skjutdörr i glas (insatt 2008). Utrustat med wc och handfat. Här finns även en bastu.

Byggnad

Byggnadstyp:

Sutterängvilla

Byggnadsår:

1974

Grundläggning:

Betongplatta

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas och 2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Direktverkande el med luft/luft värmepump

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Nya luftvärmepumpar insatta 2008 och 2012.
Luftpumpen på nedanvåningen avger bara kalluft.

Hela elsystemet är omgjort och jordfelsbrytare påkopplad.

Larm finns installerat. Abonnemanget finns att övertas för 175 kr/månad.

Abonnemang på Viasat finns att övertas för 349kr/månad.

Säljaren informerar:
Den öppna spisen har eldningsförbud. Kan återställas igen med enkla medel för brukning.

Energiprestanda:

100 kWh/m²/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

35 800kr/år

VA:

7 500kr/år

Renhållning:

3 866kr/år

Total driftkostnad:

47 166kr/år

Kommentar:

I uppvärmning ingår även hushållsström.
Den totala elkostnaden är 29895 kwh.

Elförbrukning:

29 895kWh/år

Energiklass:

F

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Grepen 4

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

1 545 000kr
varav byggnad 1 276 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2015

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Avtalsservitut Vattenledning
Avtalsservitut Väg
Last: Avtalsservitut: Vattenledning, 12-IM7-40/629.1
Last: Avtalsservitut: Väg, 12-IM7-45/2085.1

Pantbrev:

Totalt antal: 14 st
Total summa: 1 610 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun med ca 3 500 invånare. Med sitt lugna och vackra läge är det nära till både Bjuv och Helsingborg. Bussförbindelser finns till bl.a. Bjuv, Helsingborg och Landskrona.

Ekebys mataffär, Ekebyhallen, ligger i centrum tillsammans med Ekeby Sparbank och Ekeby möbelaffär. Ekeby möbelaffär är ett privat familjeföretag som startades 1980 i en liten lokal och är nu en av Sveriges största fristående möbelaffärer med besökare långt utanför Skåne. Ekeby Sparbank är en fristående Sparbank med huvudkontor i Ekeby där man varit verksam sedan 1892. Här finns även förskolor, Ekebyskola F-9, bibliotek och vårdcentral.

På Gröningen, det vackra grönområdet mitt bland bostäderna, arrangeras bland annat midsommar- och valborgsfirande, ett uppskattat inslag bland de boende i området.

Arkitekturen är mycket influerad av dess historia som brukssamhälle. Bebyggelsen består till största delen av enplans- samt en och en halvplansvillor, även om det finns en del flerbostadshus.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.