Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Möllevången
Typografgatan
Pris: 3 195 000 kr
Avgift: 4 070 kr inkl värme, kallvatten, kabel-TV, bredband.
Boarea: 81 m2
Rum: 3
Våning: 8
 

Nyproducerad trea högst upp i huset.

Nu har du chansen att bli den första som flyttar in i denna välplanerade trea i annars slutsålda projektet Typografgatan. Här bor du på centralt läge på åttonde våningen. Lägenheten färdigställs och är inflyttningsklar 2019.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Joachim Grufstedt 0708-993393 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

81 m²

Rumsbeskrivning:

Nu har vi nöjet att presentera ännu en nyproducerad trea i klassiska kvartet med cykelavstånd till det mesta!

Vi tar oss till åttonde våningen och stiger in i denna välplanerade trerummare. Vi möts direkt av hallen där klinker ligger för våra fötter och erbjuder fin förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Från hallen har vi access till badrummet som är rymligt och helkaklat. Här finns bekvämligheter så som egen tvättmaskin för vardagens tvättbestyr.

Vidare in i lägenheten nås vi av sällskapsdelen där kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra. Här finns gott om plats för såväl matgrupp som soffgrupp och många fönster med ett underbart ljusinsläpp!

Från sällskapsdelen nås även sovrummet. Även här har vi fantastiskt ljusinsläpp vilket skapar rymd. Förvaring finner vi i en egen klädkammare. Vidare till det andra somrummet har vi också en härligt ljusinsläpp och bra förvaring genom skjutdörrsgarderob längsmed ena väggen.

Mattlackad ekparkett och vita väggar är genomgående för resterande rum i lägenheten som preliminärt kommer stå färdig 2019-04-01. Definitivt inflyttningsdatum kommer senast 3 månader innan. Vill du läsa mer om projektet är du välkommen att besöka https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/mollevangen/friisgatan/. I övrigt är du varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Kök:

Vitt kök från Marbodal, bänkskiva i laminat och vitt kakel ovan. Rostfri maskinpark från Siemens består av ugn, mikro och kyl/frys. I övrigt från Siemens, induktionshäll, fläkt (Franke), integrerad diskmaskin och spiskåpa vit med rostfri frontlist (Franke).

Badrum:

Helkaklat badrum med ljus kakel på väggar och klinker på golv. Badrummet är utrustat med, vit kommod, spegel med frostad sidobelysning, dusch med vikbara glasdörrar, wc, torkställning, tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänkskiva i vitt laminat ovan och vita överskåp.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Förening

Namn:

Brf Frissgatan Typogfrafen

Allmänt om föreningen:

Nybyggnad av 1 Bostadshus innehållande sammanlagt 90 lägenheter pågår och inflyttning beräknas ske med början under första kvartalet 2019. Beräkning av föreningens årliga kapital- och driftkostnader grundar sig på vid tiden för planens upprättade kända förhållanden.

Föreningen har 2 lokaler för uthyrning i gatusplanet. Lokaler planerade för t.ex butik eller kontor. Ej restaurang.

Cykelrum, fastighets-, leverans-, samt barnvagns- och rullstolsförråd.

Takterrass med planteringar, sittbänkar och belysning för gemensamnt bruk.

Parkering/garage:

30 garageplatser i gemensamhetsanläggning i Garage i Dimman 12.
8 öppna parkeringsplatser i gemensamhetsanläggning på Typografgatan, delas med fastigheten Dimman11

Bredband/TV:

Telia Triple play, 220 kr/månaden

Renoveringar:

Nej, huset är under byggnation

Ekonomi:

Föreningen är helt ny så dom har varken någon ekonomi eller planerade avgiftshöjningar

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Finns fortfarande möjlighet att göra tillval!

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Omgivning

Allmänt om området:

Möllevången som ligger i Malmös södra innerdel längs Bergsgatan upp mot Södervärn är en central del av Malmö. Detta område har blivit en mycket populär del av staden och dess kulturliv växer ständigt i popularitet. På senare tid har man jämfört stadsdelen med Stockholms Södermalm.

Här får du uppleva utlandet i din egen hemstad. Torget omnämns som den plats i Malmö där olika nationaliteter samlas för att umgås, verka och leva tillsammans i en fantastisk symbios. Vänskap, värme och trivsel är ledord som Möllevången kan stolt stå för.

Här får du aldrig det tråkigt, utbudet av möjligheter är stora. Torget kan minst sagt betraktas som färgstarkt, med en torghandel fullt med färskt frukt och grönt, restauranger som serverar spännande rätter från hela världen och pubar med de godaste dryckerna som finns att få. Den besökare som vill äta gott från menyer från världens alla hörn har ett veritabelt paradis att upptäcka på Möllan. Upptäck mat från Karibien, Jamaica, Östeuropa, målrätter av svensk husmanskost, mat från det thailändska köket, kryddig mat från Indien eller varierat från Mellanöstern med alla dess smaker som berikar både syn, lukt och smak. Sugen på att själv laga något så har du chansen nu. Möllevångstorget är omringat av småbutiker med direktimporterade produkter som är av bästa slag i kvalitet och smak.

Vill du förflytta dig så finns taxibilarna bakom hörnet och väljer du buss så ligger Södervärn tre minuter gångväg från torget. Södervärn är ett busstorg med kommunikationsförbindelser som når städerna utanför Malmö. Vill du stanna i Malmö så går även stadsbussarna här.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.