Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Nyköping, Arnö
Hasselbacksvägen 2
Pris: 4 290 000 kr
Boarea: 140 m2
Tomtarea: 1977 m2
Rum: 5
 

Fräscht och bekvämt hus i ett plan!

Familjevilla med genomtänkt planlösning med öppna sociala ytorna mellan kök och vardagsrum där även den helt fantastiska altanen genom fönstervägg ansluter och ger en harmoniskt känsla.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Daryoush Delfi 072-0235688 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5 varav 4 sovrum

Boarea:

140 m²

Beskrivning:

Enplanshus med solig altan i barnvänliga Örstig. Tilltalande planlösning med kök från marbodal och vardagsrum i socialt öppen planlösning som låter varje kvadrat tjäna sin fulla rätt. Avskild sovavdelning med fyra bra sovrum varav master bedroom har en walk in closet. Spektakulärt ljusinsläpp genom husets stora fönsterpartier och takhöjd upp till nock som skänker härlig rymd och karaktär. Välplanerat med god förvaring, klädkammare, praktisk tvättstuga och carport gör detta till en ren familjedröm. Hela huset omges av en fin och plan tomt där du enkelt kan skapa en mysig oas och drömträdgård.

Välkommen att längta hem!

Entré:

En familjevänlig hall med gott om svängrum som är praktiskt klinkerbelagd och med självklara avhängningsmöjligheter. Trevlig öppen planlösning mot hemmets sociala delar.

Kök:

Marbodal-kök med vitvaror från Siemens som andas hemtrivsel. Golvet består av samma fräscha ekparkett som återfinns i resten av bostaden. Ett likväl funktionellt som stilsäkert fönster är en av attributerna som karaktäriserar detta öppna kök. Rymden i köket gör att köksön i samma slittåliga bänkskiva som övriga arbetsytor kommer till sin fulla rätt. Från matsalsdelen som rymmer betydligt fler människor än de boende når man genom bred fönsterdörr den otroligt rymliga altanen. Fullgod maskinell utrustning i köket.

Master bedroom:

Harmoniskt master bedroom med generösa golvyta för stor dubbelsäng. Lugnt läge mot husets baksida, utsikt genom fina fönsterpartier över grönskande gräsmatta. Stor walk in closet med hyllor, lådor och stänger gör det enkelt att skapa bra struktur och ordning.

Badrum :

Huset erbjuder 2st badrum.
Badrum1: Stilfullt badrum med stort hörnbadkar samt en duschhörna . Bred kommod med gott om förvaring och ett praktiskt spegelskåp med belysning ovanför. Spotlights i tak och behaglig golvvärme.

Badrum 2: I anslutning till hallen ligger ett duschrum med snygg kommod, WC och glasad duschvägg. Även här finns golvvärme.

Vardagsrum:

Luftig social yta som sammanlänkas med köket i öppen planlösning där ytans disponering skapar självklar plats för soffgrupp. Härligt ljusinsläpp från rummets alla stora fönsterpartier, framförallt de som sträcker sig från golv till tak. Fönsterpartierna är även utrustad med spotlights. Från vardagsrummet når man den trevlig altan med trall där man med enkelhet kan njuta av många olika sorters tillställningar med tanke på den altanens fantastiska storlek.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2010

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump-luft/vatten

Ventilation:

Mekanisk

Energiprestanda:

70 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Carport på tomten med intill liggande förråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

15 500kr/år

VA:

5 000kr/år

Sotning:

500kr/år

Renhållning:

1 800kr/år

Försäkring:

3 000kr/år

Total driftkostnad:

25 800kr/år

Energiklass:

B

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Sava 1

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

1 964 000kr
varav byggnad 1 558 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

3 906kr

Taxeringsår:

2015

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Pantbrev:

Totalt antal: 3 st
Total summa: 2 737 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Örstig är en småort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Örstig ligger på en halvö direkt sydöst om centrala Nyköping.

Parkering:

Plats på uppfarten att ställa flertalet bilar samt carport finns på tomten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.