Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Vellinge, Skanör
Theodor Krögares Gränd 4
Pris: 4 195 000 kr
Boarea: 146 m2
Tomtarea: 471 m2
Rum: 6
 

Smakfullt radhus på härligt Skanör-läge!

Ljuvlig familjehem belägen på insynsskyddad tomt! Stora öppna sällskapsytor med fönsterpartier ut mot trädgården och fyra sovrum i bra storlek. Smakfullt renoverat in i minsta detalj. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

6 varav 4 sovrum

Boarea:

146 m²

Beskrivning:

Nu har vi nöjet att presentera detta ypperligt planerade och välrenoverade radhus i härliga Skanör! Ljuvliga materialval och stora ytor sammanstrålar med ljusa ytskikt för en härlig atmosfär! Med fantastiska stora fönsterpartier och underbart trädgård med trädäck och jacuzzi är detta hemmet för dig med höga krav på ditt boende!

Via trevlig stenlagd framsida välkomnar entrén med en luftig och stilren hall där vitmålade väggar och grått betonggolv harmonierar fint ihop. Här erbjuds avhängningsplats för ytterkläder och skor samt förvaring i inbyggd garderob.

Lite längre in på höger hand nås hemmets första badrum, ett exklusivt och väl tilltaget rum med badkar för optimal avslappning och spa-känsla. Med helkaklade vita väggar mot mörkgrått polerat betonggolv, förvaringsskåp såväl undertill som ovanför det breda handfatet med två vattenblandare samt generös spegel och spotlights i taket är atmosfären ytterst trivsam. Vägg i vägg med badrummet finner vi hemmets klädvårdsavdelning med fantastiska förvaringsmöjligheter, arbetsytor samt tvättmaskin och torktumlare.

Rakt fram från hallen sett, öppnar den fantastiska sällskapsytan upp med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora ytor för möblering efter behov och önskemål! Till vänster finns plats för en större soffgrupp med fåtöljer intill utgången till trädgården. Matbordet placeras med fördel i höger del, mellan allrum och kök, invid de stora fönsterpartierna med utsikt över uteplatsen. De många generösa fönsterna bjuder på fantastiskt ljusinsläpp. Ett otroligt trivsamt utrymme för sociala tillställningar på första parkett mot trädgårdssidan.

Köket uppfyller alla de krav ett modernt och trivsamt boende kan ställa, här ser vi hur vita släta skåp accentueras av svart arbetsskiva och en halvö för extra arbetsyta. Köket har en dekorativ fondvägg i trendigt grå kulör vilket matchar det läckra betonggolvet. Maskinparken är i stilrent rostfritt utförande. Ett helt komplett kök för trivsam och praktisk matlagning tillsammans med vänner och familj.

Vi stiger ut i trädgården och slås av dess välskötta, insynsskyddade och lummiga ytor med generös uteplats med trädäck, perfekt för möblering med trädgårdsmöbler som loungegrupp och solstolar. Dessutom finns här en härlig jacuzzi för njutbara bubbelbad under bar himmel! Gräsmattan lämnar trevlig yta för lek. En optimal trädgård för umgänge och avslappning ljumma sensommarkvällar. Idylliskt, kvalitativt och med en oemotståndlig atmosfär!

Tillbaka vid huvudentrén finns våningens två första sovrum, båda i bra storlek och med trevlig ljusinsläpp. Utanför sovrummen visar trappan vägen upp ytterligare två rymliga sovrum som samtliga stoltserar med golvyta nog för dubbelsängar och ljusa vita väggar. Sovrummen möjliggör flexibel möblering, välj till exempel att ha master bedroom antingen på ovanvåningen eller på nedervåningen. Sovrummen erbjuder alla en härlig atmosfär och goda ytor för smidig förvaring.

På andra våningsplanet finns även ett generöst allrum med fint ljusinsläpp och ytor att möblera efter önskemål. Vi finner också bostadens andra badrum med vitt kakel på väggarna och snyggt trägolv och duschkabin.

Ett välrenoverat och fint boende på barnvänligt område nära både förskola och skola, varmt välkomna!

Kök:

Stilrent kök med vit inredning mot mörk bänkskiva och rostfritt stänkskydd ovanför den. Stänkskyddet övergår sedan till vägg målad i trendigt grå kulör vilket även matchar betonggolvet. Köket är utrustat med maskinpark från Electrolux i rostfritt utförande bestående av diskmaskin, kombinerad kyl/frys, inbyggnads ugn samt mikrovågsugn och spishäll. Köksfläkt från Gorenje. Här finns en halvö och goda arbetsytor samt yta för anslutande matplats för upp till 10 personer.

Badrum 1:

Läckert badrum med polerat betonggolv mot vitkaklade väggar. Utrustat med WC, tvättställ för två med dubbla vattenblandare och kommod undertill, badrumsskåp med spegeldörrar, badkar och handdukstork. Spotlights i taket och fönster som medför naturligt ljusinsläpp.

Badrum 2:

Vitt kakel på väggarna och brädgolv av mörkare karaktär. Här finns WC, tvättställ med underskåp, rund spegel, duschkabin och takfönster för fint ljusinsläpp.

Tvättstuga:

Helkaklad tvättstuga med ljusblått klinker på golvet och vit kakel på väggarna. Utrustat med tvättmaskin från Samsung (2011) och torktumlare från Electrolux (2017) samt arbetsbänk med vask.

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus

Byggnadsår:

1971

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Tegel och trä

Fasad:

Tegel och trä

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Direkt El

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Huset är dränerat.

2012 byttes fönster.
2016 sattes mörkläggningsgardiner in.
2018 tvättades taket. Kvitto och intyg finns.
2018 målades träfasaden på framsidan.
2018 installerades nya elkablar till utebelysningen.

Energiprestanda:

69 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Nyrenoverat och isolerat förråd med dubbeldörrar och fönster. Väggen som är till vänster kommer bli samma tegelstensfärg i gul ton innan tillträdet.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Uppvärmningskostnad:

7 548kr/år

Elkostnad:

9 856kr/år

VA:

5 168kr/år

Vägsamfällighet:

2 000kr/år

Renhållning:

2 903kr/år

Försäkring:

6 000kr/år

Total driftkostnad:

33 475kr/år

Kommentar:

Nuvarande ägare uppger även att larmabonnemang finns att överta för en kostnad om 319 kr/mån.

Kabel-tv och bredband via Telia. Nuvarande ägare uppger att bredband tillkommer som en kostnad om 250 kr/mån.

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Skanör 9:105

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 514 000kr
varav byggnad 1 429 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2016

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc:

Andel i samfällighet/GA: Skanör GA:4

Övrigt tomt:

I trädgården finns två uteplatser, en med kvällssol och en med morgonsol.

Pantbrev:

Totalt antal: 4 st
Total summa: 2 975 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Denna orten särskiljer sig lite från Falsterbo genom att vara en stad på riktigt!

Vi har samma vita stränder, vackrare solnedgångar, en stadspark som också är vacker, även om den inte gränsar mot havet och ett vidsträckt område i norr som kallas Knösen. På Knösen finner vi vidsträckta, nästan öde, stränder som erbjuder underbara bad i det grunda gröna vattnet. Här ligger även en bondgård som bl.a. odlar potatis om man är en vän av närproducerad mat.

Skanör är alltså inte bara en badort utan ett fullt ut fungerande samhälle med vårdcentral och ett antal olika rörmokare och snickare. Det är också här det finns en stor och välsorterad livsmedelsbutik. Vidare finns här gym, apotek, lite trevliga butiker och några charmanta hotell. Bussen till Malmö, som går var tionde minut i rusningstrafik, börjar sin resa i Falsterbo och kör via Skanör mot Malmö. Skanör kan alltså stoltsera med lite kortare restider till Malmö/Köpenhamn/ Trelleborg.

Det sades förr att i Falsterbo bodde "di fine" medan "di rike" bodde i Skanör. Även om orterna sedan länge har vuxit ihop kan man fortfarande känna att Falsterbo är lite mer av en renodlad badort medan Skanör har mer stadskänsla med fler restauranger, fler hotell och dessutom en småbåtshamn. Systembolaget har dock flyttat till Höllviken!

Skanörs stadskärna (gamla Skanör) har en mycket hög charmfaktor. Det är här gässen vallas sommartid och alla har väl sett eller åtminstone hört talas om gässens eget övergångsställe med skylt och allt. Den delen av den gamla stadskärnan som man inte lyckades elda upp under 1800-talet är fantastiskt väl bibehållen och visar hur de olika gårdarna en gång såg ut.

Att matcha denna plats vad gäller natur och vackra vyer är svårt och kanske t.o.m. omöjligt!

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.