Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Virentofta
Bellisgatan 11
Pris: 4 495 000 kr
Boarea: 105 m2
Biarea: 154 m2
Tomtarea: 603 m2
Rum: 4
 

Pampigt villaboende med inomhuspool!

Tilltalande villa i populärt område anno 1939 med fina originalattribut och unik planlösning. Köksinredning från välrenommerade SieMatic med generösa ytor och plats för många sällskap och perfekt för större middagsbjudningar. Egen relaxavdelning finner vi en trappa ner där inomhuspool, bastu och relaxytor stoltserar. Insynsskyddad trädgård med uteplats i sydväst, friköpt tomt dessutom. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Cristina Forsnor
Hattenhauer
0709-233742 Mejla mig

Visningar.

Söndag 24 februari
13:15 - 14:00
Anmälan via BOKA-länken eller kontakta mäklaren 0709-233742. Välkommen!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

4 varav 3 sovrum

Boarea:

105 m²

Biarea:

154 m²

Beskrivning:

Unik villa som välkomnar med pampig entré och hallmiljö med smakfullt marmorgolv. Bra med utrymme i hallen och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober tillsammans med ytterligare plats i rymlig klädkammare.

Bakom välbevarade skjutdörrar anno 1939 finner vi en ytterst tilltalande köksmiljö bestående av spatiösa kvadratmeter och som bjuder på smakfull köksinredning signerat SieMatic. Tidlöst via köksluckor rymmer gott om plats till förvaring och här får vi även utmärkta arbetsytor. Perfekt med plats för större matbord och ypperligt för middagsbjudningar och umgänge! Stora fönsterpartier skänker gott om ljusinsläpp till köket.

Vidare på samma våningsplan finner vi det större rummet som idag används som vardagsrum men som dessutom passar utmärkt som master bedroom! Fint burspråk skänker extra mycket ljus till rummet som vetter lugnt mot baksidan av trädgården. Ytterligare ett sovrum nås från hallen och här ryms enkelt plats för både säng, sängbord och mer därtill. Möjlighet att göra ett extra sovrum i det "tidigare köket", idag disponeras utrymmet som läshörna men man kan med enkla medel sätta upp en vägg och omvandla till ett sovrum om så önskas.

Badrummet nås på samma våningsplan och är helkaklat i ljust rosa toner. Karaktäristiskt blyinfattat fönster är ytterligare en detalj som tilltalar! Badrummet är utrustat med nedsänkt badkar, wc och dusch samt marmorklädd förvaring med handfat och generös spegelvägg.

En trappa upp (ovanför garaget) finns ett stort rum med fina takfönster och bra med förvaringsmöjligheter. Perfekt utrymme för hobbyverksamhet eller kontor i hemmet!

Via trappan nås källarvåningen och relaxutrymmen, perfekt för avkoppling och rekreation på hemmaplan. Vardagsrum och soffgrupp finner vi här, välvda putsade väggar ger en mysig och trivsam känsla som förhöjs ytterligare av den öppna spisen! Intill vardagsrummet nås ett till sovrum som har egen ingång via källartrappan utvändigt, perfekt som gästrum eller tonårsrum med egen entré! Tvättstugan är också belägen i källarvåningen och bjuder på utmärkta arbetsytor.

Sist men absolut inte minst, relaxavdelningen! Via gallergrindar och halvtrappan upp når vi den tillbyggda delen med egen inomhuspool! Välvda takfönster och fönsterpartier som vetter mot trädgården släpper in trevligt ljus i poolrummet. En plats som andas lugn och ro för den som vill koppla av! Intill relaxen finns dessutom bastu med dusch och omklädningsrum vilket fulländar spa-känslan!

Kök:

Stor härligt och rymligt kök med elegant ljus köksinredning från Siematic (2002).

I anslutning köket finns altandörr ut mot den stensatta uteplatsen.

Vitvaror:
Kyl (Bosch -16)
Frys med ismaskin (Bosch -16)
Induktionshäll (Siemens -16)
Fläkt (Gaggenau -02)
Inbyggd ugn (Gaggenau -02)
Inbyggd mikro (Gaggenau -02)
Diskmaskin (Gaggenau -02)
Granitbänkskiva

Badrum 1 (entréplan):

Helkaklat badrum med nersänkt badkar, WC, tvättställ,
Badrummet är från -92

Badrum 2:

Duschrum med wc och handfat.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla i vinkel med källare samt inrett vindsrum

Byggnadsår:

1939, ombyggt 1991

Grundläggning:

Källare/betongplatta

Stomme:

Tegel/lättbetong

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Plåtisol/koppar

Uppvärmning:

Värmepump (luft/vatten)

Övrigt:

Förbättringar:
2017 Värmeväxlare
2015 Ny ytterdörr (kvitto finns)
2014 Skjutdörrsparti poolhus (kvitto finns)
2014 Ny cirkulationspump
2014 Ny köksblandare
1992 Dränerat
1991 Ombyggt

Energiprestanda:

50 kWh/m²/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

48 000kr/år

VA:

4 000kr/år

Renhållning:

1 600kr/år

Total driftkostnad:

53 600kr/år

Kommentar:

Elkostnad ingår i kostnad för uppvärmning.
Larmabonnemang, f n 4.500 kr/år (går att överta)
Fiberanslutning via Sydantenn, 1000 Mb/s, f n 370 kr/mån.
TV distribueras via fibern och är vidarekopplat till samtliga TV-uttag.
Öppen spis som enligt säljaren är godkänd för eldning enligt protokoll 2018.

Elförbrukning:

35 000kWh/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Bellis 26

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 607 000kr
varav byggnad 1 743 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Samfällighet: Malmö Husie S:118, Samfällighet: Malmö Husie S:122, Samfällighet: Malmö Husie S:66
Skattetal: Mantal 20/8000

Pantbrev:

Totalt antal: 5 st
Total summa: 3 380 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Här i de östra delarna av Malmö bor man i lugna och barnvänliga omgivningar med citypulsen ett stenkast bort. Karaktäristiskt för området är stillsamma villakvarter men här finns också några bostadsrättsföreningar för lägenhetsboende. Bebyggelsen österut från Malmö tog fart under 20-talet, utökades kraftigt under 60-70-talets byggboom.

Förtätningar med nyproduktion har skett under de senaste åren och har blivit populära bostäder åt både nyinflyttade barnfamiljer som till den äldre generationen som har bott länge i omgivningarna och söker ett mer lättskött boende.

I närområdet erbjuds både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit. Barnen har många lekplatser och grönområde för lek och olika aktiviteter.

För dig som gillar fritidsaktiviteter i det gröna har man en fantastisk tillgång i Bulltofta rekreationsområde som inte ligger så långt bort. Naturen här anlades efter det att Malmös gamla flygplats Bulltofta lagts ner. Här finns också traditionell park, koloni- och odlingslotter och inte minst rika möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Här finns bland annat bollplaner, motionsspår och promenadvägar.

Den stora handelsplatsen Toftanäs/Bulltofta har man inom kort avstånd. Ett rikt utbud av affärer gör att man har allt man behöver runt knuten. Här finns allt från stormarknader, byggvaruhus till nischade specialbutiker. I närområdet på Videdalsvägen ligger närmaste mataffär.

Följer man Videdalsvägen i sydlig riktning så når man det närbelägna Jägersro Center. Här finns ett brett utbud av butiker med allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

Med närbelägna påfarter till yttre och inre ringvägen är man snabbt iväg i både sydlig och nordlig riktning. Är man veckopendlare så når man både Sturup och Kastrup inom 25 minuter. Det finns också bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussarna som enkelt möjliggör pendling inom Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.