Staffanstorp, Hjärup
1 345 000 kr
Avgift: 2 336 kr
Boarea: 42.5 m2
Rum: 2
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Bekvämt boende i lugn miljö nära både park och städernas fördelar

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sandra Bower
0708-668643 Mejla mig
Brf Parkallén
Bostadsrätter: 28st 2 - 4 rum
Bekvämt boende i lugn miljö nära både park och städernas fördelar

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrättslägenhet

Lägenhetsnummer förening:

2-1104

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Hjärup är en väldigt populär och trivsam by belägen mellan Lund och Malmö på ett väldigt strategiskt läge för pendlare. Här finns både tågstation och busshållplatser som snabbt och smidigt tar en till både Lund och Malmö. Med bilen så är man snabbt ute på motorvägen som tar en till Malmö och man är inne i Lund på 5 min. Med cykel är man i Lund på bara 15 minuter. Vill man ta sig till Lomma för ett svalkande dopp så tar det endast 15 minuter dit på en nylagd och härlig cykelväg.

I Hjärup bor de flesta i villor, men det finns även radhus och lägenheter i byn. Merparten av de boende är barnfamiljer, vilket genererar en barnvänlig och lugn känsla i byn. Husen är väldigt blandade, här finns allt från hus från 40-talet till helt nybyggda hus. Det finns bra barnomsorg med flera förskolor och skolor upp till högstadiet. Närhet till grönområden och idrottsanläggningar, även idrottshall och bibliotek finns i byn.

På andra sidan järnvägen ligger Jakriborg som är en egen liten stadsdel byggd i äldre Hansa-stil vilket medför ett fint attribut till Hjärup i sig. Här ligger också i nuläget Hjärups enda lite större matbutik. Det kommer även byggas ett handelscentrum i byn där bland annat Coop kommer öppna under 2021.

Vill man storhandla eller shoppa så ligger både Burlövs Center och Nova Lund nära. Här finns allt man behöver i form av matbutiker, klädbutiker, apotek, restauranger och byggvaruhandel.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.