Nyköping, Bergshammar
Ullas väg 7, lgh 16
1 595 000 kr
Avgift: 3 297 kr
Boarea: 68 m2
Rum: 4
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
 

28 nyproducerade och flexibla bostadsrättslägen­heter om 2-4 rok

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anna Göthéus
0724-02 80 00 Mejla mig
Bergshammar lägenheter
Bostadsrätter: 28st 2 - 4 rum

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrättslägenhet

Lägenhetsnummer förening:

16

Andel i förening:

6.2 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Lägenhet plan 2 i parhus

Fönster:

3-glas isolerglas

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump, vattenburen värme /radioatorer

Ventilation:

Till- och frånluft med värmeväxlare

Övrigt:

Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av uteplats, trädgård och bostadslägenheterna invändigt. Fiber installeras med öppet nät. Bostadsrättsföreningen ansvarar för utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av körvägar, parkeringsplatser och gemensamma grönytor på fastigheterna (kostnaderna för detta ingår i månadsavgiften till föreningen). Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp.
Föreningen ansvarar för försäkring av byggnader och gemensamma anläggningar. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar för försäkring av lösöre samt för egna arbeten (standardökning av lägenheterna etc.) i respektive lägenhet och förråd. Det är en fullvärdesförsäkring.

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Övriga Byggnader

Kallförråd om 4 kvm samt egen parkeringsplats. 2 st gästparkeringar till varje huskropp. Gemensamt yta för sopkärl vid gatan.

Driftskostnader

Uppvärmningskostnad:

2 800 kr/år

Total driftkostnad:

2 800 kr/år

Kommentar:

Varje bostadslägenhet har eget abonnemang för el (kan lösas gemensamt enligt senare överenskommelse med kommunen). Bostadslägenheterna förbrukar ca 45 kWh per kvm och år i energi. För närvarande är kostnaden för 1 kWh ca 80 öre vilket innebär att kostnaden för uppvärmning är 200-250 kronor per månad och lägenhet.

Förening

Namn:

Brf Ekeby Bergshammar Bostäder i Nyköping 2

Organisationsnummer:

769639-0413

Kontaktperson:

Nils-Arne Holmudden

E-post adress:

david.ridemar@bostadshusen.se

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Ekeby Bergshammar Bostäder 1 i Nyköping 2 har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att I föreningens hus upplåta
bostadslägenheter under nyttJanderätt och utan tidsbegränsning. Föreningens verksamhet kommer att utgöras av en äkta bostadsrätt före11ing. Föreningen är regIstrerad hos Bolagsverket 2020-09-23 och har sitt säte , Nyköpings kommun.

Omgivning

Allmänt om området:

Bergshammar är ett samhälle i Nyköpings kommun cirka 5 km väster om centrum. Området är till största delen bostadsort med arbetspendling till Nyköping.

Närservice:

I Bergshammar finns en grundskola årskurs 1-6 och en kommunal förskola, Bergshammars Förskola.
En Pizzeria, bilhandlare samt kök- och kakelbutik. Nyköpingsbro finns inom promenadavstånd med café/restaurang, stor godisbutik och mack. På knappt 4 km avstånd in mot centrum finns Gumsbackens affärsområde med bl a Willy's, Elgiganten, Max och McDonalds, Holmgrens färghus m fl.

Kommunikation:

Bra bussförbindelse mellan Bergshammar och Nyköping. Det är möjligt att både cykla och promenera mellan Nyköping och Bergshammar, på en belyst gång- och cykelbana, då avståndet endast är 5 km. Vid Nyköpingsbro finns av- och påfarter till E4, smidigt vid pendling till annan ort.

Övrigt:

I Bergshammar finns gott om promenad- och cykelvägar att välja på. Den vackra Sörmlandsleden passerar samhället. Två golfbanor finns i närområdet, Kiladalens GK och Nyköpings GK.
Paintball och Palstorpshage finns i anslutning till Bergshammar. Bokbussen stannar i Bergshammar varje vecka.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.