Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 4A
Pris: 895 000 kr
Avgift: 3 358 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Boarea: 40 m2
Rum: 1.5
Våning: 2
 

Stilren 1,5a med väldisponerade ytor

På andra våningen finner vi denna välplanerade 1,5 rummare. Separat sov del. Belägen i gavelläge med ljusinsläpp från tre väderstreck, härligt! Välutrustad med diskmaskin och tvättmaskin. Dessutom social och öppen planlösning. Varmt välkomna!

Visningar.

Tisdag 17 juli
17:00 - 17:30
Öppen visning, välkomna!
Anmäl mig

Interiör

Antal rum:

1,5

Boarea:

40 m²

Rumsbeskrivning:

På trivsamt gavelläge finner vi denna välplanerade 1,5a. Ett stenkast från stranden och på några få minuter tar du dig till Hyllie station och Citytunneln om du vill antingen till Malmö city eller kontinenten. Bostaden ligger i lugna och blomstrande Annestad, som erbjuder moderna boenden med närhet såväl naturområden som stadsliv.

Vi tar hissen från markplan upp till andra våningen. När vi kliver in genom dörren slås vi direkt av det härliga ljusinsläppet och våningens rymd. Hallen bjuder på goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter. På golvet ligger fin ekparkett som slipades och oljevaxades i augusti 2017, genomgående för hela våningen. Väggarna är krispigt vitmålade.

Vidare in finner vi allrummet som är ypperligt väldisponerat! I och med sovalkoven får vi med enkelhet plats med en gedigen säng samt utmärkt med förvaring i form av de inbyggda garderoberna. Vi har även en mysig soffhörna för den hemmakära. Rummet har en läcker fondvägg i dekorativ blå nyans som ger ytan en harmonisk känsla. Köket ligger i öppen planlösning mot allrummet, socialt och trevligt! Vi får med enkelhet plats med ett större matbord, perfekt till vardags men även till större sällskap. Kvadratsmart var ordet!

Sist men inte minst finner vi ett generöst badrum i helkaklat utförande, med ljusa väggar och golv med undantag för en fondvägg i blå kulör även här. Fräscht i all sin enkelhet!

Här bor du på ypperligt läge med närhet till rekreationsområdet Lernacken och med möjligheter att enkelt pendla till såväl Malmös mer centrala delar som Köpenhamn. Genom att kombinera buss och tåg tar du dig till Malmö på ca 15 minuter och till Köpenhamn på ungefär 30 minuter. Väljer man cykeln in till Malmö är tiden ca 20 min mellan Annestad och Triangeln.

Varmt välkommen på visning!

Kök:

Ett öppet och stilsäkert sällskapskök som bjuder in till matlagning på hög nivå. Köksinredning i trendigt grå nyans med beslag i mässing. Gott om arbetsyta på bänkskiva i rostfritt utförande mot stänkskydd i vitt kakel. Köksutrustningen går även den i rostfritt och består av spishäll, ugn, kombinerad kyl/frys (2015) och diskmaskin, allt från Electrolux. Fläkten är från Futurum. En gedigen matplats ryms.

Badrum:

Rymligt badrum, helkaklat med vitt klinker på golv och vitt kakel på väggar med blå fondvägg. Utrustat bekvämt med golvvärme och spotlights, dusch med vikbar glassdörr, handfat med kommod, toalett, spegelskåp och tvättmaskin (Siemens, 2016).

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2005

Uppvärmning:

Naturgas samt direktverkande el

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Energiprestanda:

155 kWh/m²/år

Driftskostnader

Energiklass:

F

Förening

Namn:

Brf Sadelmakaren 3

Allmänt om föreningen:

Brf Sadelmakaren 3 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2004-09-27. Det finns totalt 55 bostäder och alla är upplåtna med bostadsrätt.

Tomträtten omförhandlades 2015 till samma kostnad som tidigare och löper igen 10 år fram.

Kanslihuset sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Ny teknisk förvaltning är nu Wasabi och den ekonomiska förvaltningen är Akevo.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang. Elen ligger som ett obligatoriskt schablon-tillägg på avgiften. Två gånger per år görs en avläsning av den verkliga förbrukningen per lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelrum, Två tvättstugor i huset med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp i varje.

Parkering/garage:

26 garageplatser 500 kr/mån. Kösystem tillämpas. P-plats finns att hyra. Det finns utomhusparkering för de boende i området.

Parkering utomhus hyrs numera genom Riksbyggen ser mer på Hyreshem.se. Uthyrning lägenhet och p-plats/garage: 0771-22 00 30 hyresratter@riksbyggen.se

Från och med i början av 2018 finns det ett nytt parkeringshus i Annestad. Det går att boka boendeparkering här genom www.pmalmo.se hemsida.

Bredband/TV:

Kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget. Kabel-TV avtalet gäller nu digital-TV med HD kanaler.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal med om bredband i fastigheten (LAN 100/10 Mbit/s) vilket tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 149 kr/mån.

Renoveringar:

Det finns inte några större renoveringar planerade de närmsta åren, då huset färdigställdes 2005.

2017 - OVK samt automatisering av öppnandet av garageporten.

Ekonomi:

1/1-2017 sänkte man med 10%. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar.

En överlåtselseavgift om 2,5% av PBB tas ut och betalas av säljaren medan en pantsättningsavgift om 1% av PBB betalas av pantsättaren.

Övrigt:

Föreningen har en egen hemsida: http://sadelmakaren3.bostadsratterna.se/.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktperson:

Maria Svensson

Kontakttelefon:

040-125983

Kontaktemail:

sadelmakaren3@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 1,24%. Ospecificerat andelstal 1,24150%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

En obligatorisk kostnad om 149:-/månad tillkommer till avgiften och avser bredband. En schablonkostnad om 250:-/mån tillkommer även till avgiften och avser hushållsel. Då föreningen har gemensamhets el i föreningen sker avräkning mot faktisk elförbrukning 2 ggr/år. Total månadskostnad är 3757 kr.

Lägenheten är registrerad som 1 rok enligt föreningens information men disponeras enligt nuvarande planlösning som 1,5 rok.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.