Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Växjö, Vikaholm
Vikaholmsallén 37R
Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 3 596 kr
Inkl värme, varm- och kallvatten, renhållning och parkering. El, bredband samt TV tillkommer.
Boarea: 67 m2
Rum: 2
Våning: 4 av 4
 

Välplanerad och rymlig tvåa med hög standard!

Välkommen till denna trevliga tvårummare med loft/balkong på populära Vikaholm. Här erbjuds en lägenhet i mycket hög standard med genomgående parkettgolv, ljusmålade väggar, ett kök i mycket hög standard samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lugnt och bra läge i området. Närhet till naturområden, promenadstråk samt Södra Bergundasjön.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Kadri Hulaj 0723-19 01 02 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

67 m²

Hall:

I den luftiga hallen finner du avhängningsmöjligheter direkt till höger samt en garderob. För ytterligare förvaring finns här en klädkammare. Golvet är belagt med ekparkett och följer sedan enhetligt tillsammans med vitmålade väggar igenom hela bostaden och lämnar en neutral bas att inreda efter.

Badrum:

Badrummet har ljusa och stora plattor på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Här finns dusch bakom vikväggar i glas, wc, tvättställ med förvaring, tvättmaskin och torktumlare från Bosch. God arbetsyta finns för när vi ska vika tvätt och belysning i form av spotlights.

Kök:

Välplanerat kök signerat Vedum med tidlösa materialval och kvalitativa vitvaror från Bosch. Köksinredning i vitt kombineras med arbetsytor i grå laminat och vitt kakel. Maskinparken består av inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys, allt i rostfritt.

Vardagsrum :

Stort och ljust rum där vardagsrum och kök samsas öppet. Rikligt med ljusinsläpp från fönster samt fransk balkong för vädring. Här finns det gott om plats för matsalsbord och soffgrupp.

Sovrum :

Generöst tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsängen och hemmakontoret. Här finns fönster i två väderstreck vilket säkerställer ljusinsläppet. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkettgolv.

Förråd :

Förrådet ligger praktiskt på samma våningsplan.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Fönster:

Isolerglas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Förening

Namn:

Brf Vikaholms allé 5

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Vikaholms Allé 5 består av 2 huskroppar med totalt 32 lägenheter som stod klart 2018.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.