Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
MALMÖ, Lugnet
Bolagsgatan 4
Pris: 2 795 000 kr
Avgift: 8 860 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Boarea: 125.5 m2
Rum: 5
Våning: 4
 

Fantastisk etagelägenhet med två balkonger!

Mitt i city på lugn och attraktiv adress finner och högst upp i huset med härlig utsikt över takåsar och grönskande innergård finner vi denna våning. Välplanerad våning om hela 125,5 kvadratmeter fördelat på två plan. Social nedanvåning och mer privat på våning två. Här finns badrum och balkong på båda plan. Varmt välkomna!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

5

Boarea:

125,5 m²

Beskrivning:

Förtjusande etagevåning i två plan. På härliga Lugnet med ett lysande läge har vi denna fantastiska våning om hela 125,5 kvadratmeter. Två helkaklade badrum och en smakfull och väl tilltagen köksmiljö tillsammans med två balkonger lämnar inte mycket kvar att önska!

Vi tar oss näst högst upp i huset där vi kliver in i lägenheten och möts av genomgående ekparkett som möter vita väggar. Hallen stoltserar med goda avhängningsmöjligheter och utmärkt förvaring i anslutande garderob. Ett av badrummen är placerat i anslutning till hallen och snygg inredning med vitt kakel på väggar och mörkt klinker på golv samt duschrum med glasdörr.

Till höger når vi våningens stilrena kök med utrymme för en frukostbordet. Köksinredningen går i vitt där alla vitvaror läckert integrerats och ugnen byggts in. Svart granit bänkskiva med vaskdel i rostfritt. Stänkskyddet är välmatchande i svart kakel. Köket har ett vackert fönster vilken möjliggör ett behagligt ljusinsläpp. Från köket tar vi oss vidare till yta som idag nyttjas som matsal med större bord för sociala tillställningar, denna yta är i semiöppen planlösning med såväl kök som vardagsrum vilket gör detta entréplan optimalt för den som gärna underhåller gäster. Härifrån når vi även våningens första balkong där man kan sitta och njuta av morgonkaffet med utsikt över grönskande innergård.

Via vackra spegeldörrar når vi vardagsrummet vars kvadrat möjliggör möblering med soffgrupp och ytterligare möblemang för den som önskar. Här finns den vitmålade trappan som för oss vidare upp till lägenhetens mer privata sfär. Här finner vi två sovrum, ett allrum samt ett badrum. Allrummet kan med fördel även kan nyttjas som sovrum vilket det för närvarande gör. Master bedroom är generöst och rymmer med enkelhet dubbelsängen samt ytterligare möbler efter önskan. Här möjliggörs klädförvaring via garderoberna. Precis som på nedanvåningen består golvet av ekparkett och väggarna är vita. De andra sovrummen är något mindre men rymmer också dubbelsäng. Utifrån ett av sovrummen når vi balkong även på detta våningsplan och här kan man spana över Malmös takåsar.

Badrummet på ovanvåningen erbjuder helkaklade ytskikt samt ett badkar för avkopplande stunder och här erbjuds också en praktisk tvättavdelning, allt för att underlätta i vardagen.

Med Triangeln och Citytunneln precis runt hörnet och dessutom föreningens grönskande och lugna gemensamma gårdsmiljö som lockar till såväl sköna solstunder som ljumma grillkvällar bor du här i en lugn oas på perfekt pendlingsläge.
Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

Kök:

Stilrent kök i vinkel med vita skåpluckor mot snyggt svart granit bänkskiva och vaskdel i rostfritt. Svart kakel som stänkskydd ovan arbetsytan. Utrustat med integrerad kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt i rostfritt, inbyggd ugn samt mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Vita väggar och ekparkett på golvet. Här ryms matplats för ca fyra personer.

Badrum:

Rymligt helkaklat badrum med vita väggar och grafitgrå klinker på golvet. Utrustad med vägghängd WC, duschplats som skärmas av med glasdörr, tvättställ med kommod med gott om förvaring och spegelskåp ovan.

Badrum 2:

Helkaklat badrum med ljusgrå klinker på golv och kakel på väggarna i matchande grå nyans. Här är det utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp med spegelglas, badkar samt tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1989

Energiprestanda:

185 kWh/m²/år

Förening

Namn:

HSB Brf Norsen

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Norsen är en äkta förening som byggdes och bildades år 1989. Föreningen upplåter 77 lägenheter och 1 lokal (fritids- & samlingslokal). I fastigheten finns 3 bostadshus, med tillsammans 6 trapphus. Adresserna är Bolagsgatan 2 och 4, Lugna gatan 12 och 14 samt Brogatan 6 och 8. HSB sköter förvaltningen. Bredablick sköter den tekniska förvaltningen. Marken är äganderätt.

Föreningen tillämpar gemensamhetsel.
Det finns 3 tvättstugor med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 mangel och 1 torkrum i varje
Festlokal; gratis användning för föreningens medlemmar. Finns i trappa 14 på bottenvåning.
Styrelserum, barnvagnsrum samt cykelförråd.

Föreningen har ett gemensamt upphandlat avtal avseende hushålls-elen, med avläsning och avstämning 1 gång per år, då inbetalt belopp regleras mot verklig förbrukning. Schablon per månad läggs på månadsavgiften.

Parkering/garage:

Boendeparkering i området finns.
Det finns garageplatser i närheten att hyra. Exempel är Ripan/Netto, Korpen, Kasinogatan. Kostnad ligger på ca 500 - 800 kr men för lediga platser och kostnader kontakta respektive uthyrare för mer information.

Bredband/TV:

Kabel-TV via ComHem. Internet via HSB Bolina eller ComHem.

Renoveringar:

2015 Hissar renoverades.
2015 Obligatorisk ventilations kontroll utförd. (OVK)
2009-2010 Inspektion har utförts. Det har konstaterats att fastigheten är i gott skick.
2015 byttes samtliga 3 fläktar i fläktsystemet ut.
2015 besiktigades balkongerna och det krävs inga stora åtgärder i dagsläget.
2017 Spolades vatten/avloppsstammar och tvättstuga sågs över. Hissarna moderniserades även.

Planerat underhåll:
De kommande åren planerar styrelsen för takrenovering, byte av termostater och ventiler i samtliga radiatorer, byte av soprum, se över trädgården, undersöka möjligheten för solceller på taken samt uppgradera resterande hissar.

Ekonomi:

Föreningen har en budgeterad underhållsplan som inte bör påverka årsavgifterna för medlemmarna.
I dagsläget inga vidare beslut tagna angående avgiftsförändring.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp vilket belastas av köparen.
Möjligheten finns att göra kapitaltillskott för att sänka månadsavgiften. Detta är helt frivilligt för bostadsrättsinnehavaren.

Övrigt:

Föreningens hemsida:http://www.hsb.se/malmo/norsen
Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktemail:

norsen.malmo@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 1,85062%. Andelstal insats 1,85062. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Lägenheten har två balkonger.

Omgivning

Allmänt om området:

Nya City, Triangeln är Malmös nya och moderna cityområde med närhet till allt vad gäller mat, shopping och kultur samt inte så långt bort finner man även den traditionella gågatan med ett oändligt utbud. Vi har nära till allt! Malmös största shoppingstråk och service i form av dagis, skolor och matbutiker som alla ligger på ett bekvämt gångavstånd.

I området finns flera större institutioner såsom Malmö Konsthall, Sankt Johanneskyrkan, Tennishallen samt Stadshuset. Malmös populära symfoniorkester kan man njuta av att besöka Konserthuset från 1985 som ligger vid Föreningsgatan.

Här finns också Tandvårdshögskolan samt Johannesskolan (F-9) och Monbijouskolan (F-6). I området finns Droppens, Lekattens och Triangelns förskolor, samt föräldrakooperativet Korpen.

Under Öresunds gymnasium, som innehåller flera olika gymnasieskolor, ligger Triangelns station, en underjordisk järnvägsstation längs Citytunneln.

Boendet är optimalt för pendlaren då Triangelns norra station Citytunneln väntar runt knuten och på bara 15 minuter befinner du dig på flygplatsen i Kastrup. Triangelns station med bara 5 minuters promenadavstånd.

Här bor du även nära Pildammsparkens vackra stråk, Möllevångens lummiga kvarter och trevliga utbud av caféer och restauranger. Ett perfekt läge för den som vill njuta av allt staden har att erbjuda mitt i city på ett lugnt område!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.