Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Bjuv, Bjuv
Linnéagatan 14
Pris: 3 995 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 167 m2
Biarea: 40 m2
Tomtarea: 900 m2
Rum: 6
 

Glimrande pärla på skön gata!

Vi har nu äran att presentera detta unika hus med skönt hörntomt på Linnéagatan - här möts vi av genomgående stilfull och genomtänkt boendemiljö. Ett hem där omsorg för detaljer, funktionalitet och design kombineras i en skön symbios. Ingenting har lämnats åt slumpen, det är med en genomgående kvalité som nuvarande ägare skapat detta hem. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för er privata visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Carl Brangmo 0737-453704 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

6 varav 4 sovrum

Boarea:

167 m²

Biarea:

40 m²

Kök:

Ett fantastiskt ljust kök i öppen favör med det härliga vardagsrummet och den sköna trädgården i nära anslutning. Gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket från Vedum är installerat vid byggåret 2005. Under 2018 har nya luckor monterats, även dessa från Vedum. Under 2016 målades tak och väggar om samt nytt kakel monterades. Detta kök andas matglädje och social samvaro - riktigt schysst!

Moderna vitvaror enligt följande:
Kyl och frys från Siemens 2005
Diskmaskin från Whirlpool 2017
Mikro från Whirlpool 2005
Induktionshäll från AEG 2010
Inbyggd ugn från Siemens 2005
Spisfläkt kopplat till utsug från Siemens 2005

Badrum 1:

Ett lyxigt badrum med behagligt kakel och klinker - rakt igenom modernt utformning och snitt. Stilfull inredning från Kvick. Infälld belysning är ett plus - tänk att dämpa belysningen och glida ner i ett varmt bad efter en hård arbetsdag! Kvalitetsdokument finns naturligtvis!

Badrum 2:

Ett läckert badrum med mörka kulörer där svart är den genomgående tonen på kakel och klinker samt inredningen från Kvick. En riktigt häftig rund dusch, belysning i golvet och bra förvaring går hand i hand med resten av huset - här har det inte snålats. Kvalitetsdokument finns naturligtvis!

Vardagsrum:

Vardagsrummet och husets stora sällskapsdel bjuder på fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som stäcker sig från golv till tak.

Härifrån når du dessutom ut till den fantastiska uteplatsen som bjuder på eftermiddag- och kvällsol, utmärkt när man vill avnjuta middagen under bar himmel.

En lite kyligare dag vill man kanske hellre njuta av sin lediga tid framför den öppna spisen som höjer mysfaktorn ytterligare.

Sovrum:

Bostaden erbjuder fyra välplanerade sovrum, samtliga är väldigt lättmöblerade, bara att inreda efter smak och tycke.

Huset erbjuder väl tilltagna förvaringsutrymmen på flertalet ställen - smidigt!

Från ett av rummen når du även ut till husets fantastiska uteplats, perfekt för dig som vill ta en nypa frisk luft innan man tar sig an dagen.

Tvättstuga:

Precis som en tvättstuga skall vara, rymligt, fräsch och praktisk. Kombinationen med en groventré är perfekt. Bra med arbetsyta för hantering av kläder och linne samt generösa förvaringsutrymmen. Mörkt klinker på golvet, perfekt för blöta stövlar och ytterkläder. Tvättmaskin från Cylinda 2005. Torktumlare från Cylinda 2017.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2005

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Fasaden är ommålad 2018.
Fiber indraget.
Fasaden är enstegstätad.

Övriga Byggnader

Vi finner vidare ett förråd (9kvm) med en härlig bastu (4kvm) Centraldammsugare finns i huset. Isolerat garage med golvvärme, automatisk port.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

26 600kr/år

VA:

148kr/år

Sotning:

500kr/år

Total driftkostnad:

27 248kr/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Vågen 9

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 116 000kr
varav byggnad 1 838 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

8 049kr

Taxeringsår:

2018

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 2 400 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Bjuvs kommun ligger strax öster om Helsingborg med ca 15 000 invånare, kommunen erbjuder väldigt bra pendlingsmöjligheter med både buss- och tågtrafik in mot Helsingborg och vidare ner mot StorKöpenhamn och vidare mot Europa.

Kommunen erbjuder all tänkbar närservice som du kan behöva, flertal mataffärer, bank, restauranger, bibliotek med mera. Runt i området når vi även fantastiska möjligheter till trevliga turer i skog och mark. För den som inte upptäckt Söderåsens fantastiska miljöer har mycket att upptäcka.

Om man är lite mer sportligt lagd finns här även gym, friluftsbad, golfbana, flertal idrottsföreningar, idrottshallar, idrottsplatser samt en multiarena, här kan alla hitta något som de själva brinner för.
Vi finner såklart bra skolverksamhet med en förskola samt fyra grundskolor varav en är den nybyggda Brogårdaskolan.
Bjuv är helt enkelt en tätort som passar de flesta, oavsett ålder kommer du trivas här!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.