Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Bunkeflostrand
Blåregnsgatan 14
Pris: 4 595 000 kr
Boarea: 130 m2
Biarea: 69 m2
Tomtarea: 667 m2
Rum: 4
 

1-planshus med uppväxt trädgård på barnvänlig gata i Bunkeflostrand

På barnvänlig återvändsgata finns detta fina 1-planshus om ca 130 kvm och ytterligare ca 69 kvm biarea (garage). Friköpt uppvuxen tomt om ca 700 kvm. Huset är välskött med stora sällskapsytor och idag 2 sovrum (kan disponeras om till fler sovrum). Stort öppet kök med matplats. Uppväxt trädgård, med både södersol och kvällssol, inbäddad i mysiga kvarter och med närhet till mycket bra skolor och hav.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Mitzi Frändevi 0708151900 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4 varav 2 sovrum

Boarea:

130 m²

Biarea:

69 m²

Beskrivning:

Välkommen till detta 1-planshus med öppen och trivsam planlösning och med en fin uppvuxen trädgård. Huset har ca 130 kvm fördelade på stort vardagsrum, kök med matplats och 2-3 sovrum, till detta ytterligare ca 70 kvm biyta att göra vad man vill med.

Hallen har plats för avhängning. Ljusa väggar och klinker som övergår till skeppsgolv i trä, Till höger ligger det helkaklade badrummet med duschhörna och ett mindre fönster för ljusinsläpp och längre ner i hallen finns Gwc.
Vi går vidare in från hallen och rakt fram ligger ett större sovrum med fönster mot baksidan och trädgården. Detta rum kan med fördel delas för ytterligare sovrum.
Det stora och inbjudande köket ligger med fönster ut mot framsidan av huset. Stora arbetsytor och plats för ett större matbord. Köket renoverades runt 2000, och med luckor i bok från HTH, men delar av vitvarorna är nyare (diskmaskin från i år).
Bortom köket och matplatsen ligger ett större sovrum som även har en dörr in till vardagsrummet. Ida används som TV-rum.
Med utsikt mot terrass och trädgård ligger det stora och öppna vardagsrummet, som har öppen spis, vackert burspråk och skjutdörrspartier i glas från golv till tak ut mot terrassen.
Ljusa väggar och parkettgolv.

Mellan badrum och gästtoaletten ligger passagen ut mot garaget. Här kommer vi ut till biytorna med garage, förråd och tvättstuga. Denna del, som är biyta, innehar ca 70 kvm.

Trädgården är vackert uppvuxen med fruktträd, gräsmatta och soldäck. Solen har vi hela dagen och kvällen. Huset är trivsamt beläget längst ner på denna barnvänliga och lugna återvändsgata.

Välkomna till Blåregnsgatan 14!


KÖK:

Stort kök ombyggt 2000. Stommar från HTH i bok. Hel kyl och frys (2004), Diskmaskin (2018), Mikro (2016), Spishäll (2000), Ugn (2000), Fläkt (2000).

BADRUM:

Från 1987. Helkaklade väggar och klinkergolv. Inredning från IKEA.

TVÄTTSTUGA:

Plastmatta på golvet. Tvättmaskin (äldre) och torktumlare (Bosch 2018).
Här finns även badkar.

GWC:

Gästtoalett med wc och handfat.
Svart klinker på golvet och ljust grå mosaik på väggarna.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

1961 Ombyggt 1964

Grundläggning:

Krypgrund

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luftvärmepump+el

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Luft/luftvärmepump från 2010, Direkt el från 2002.
Fiber är indraget i huset (Bredbandsbolaget/Ownit 100 Mbps).
Fönster från 1990 med fönsterventiler
Skorstenen besiktigad 2018.

Energiprestanda:

58 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Garage, förråd och tvättstuga (direktanslutning från huset)

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

14 892kr/år

Sotning:

1 100kr/år

Renhållning:

1 280kr/år

Total driftkostnad:

17 272kr/år

Kommentar:

Huset drivs med luft-luft samt el.

Elförbrukning:

12 410kWh/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Ståndkroken 9

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 744 000kr
varav byggnad 1 452 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 812kr

Taxeringsår:

2015

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Övrigt tomt:

På tomten finns både biluppställningsplats, garage och förråd.
Stor gräsmatta, fruktträd och på baksidan ett trädäck.

Pantbrev:

Totalt antal: 10 st
Total summa: 1 596 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa eller radhus men här finns även några bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus. I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.