Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Malmö, Slussen
Slussplan 3A
Pris: 2 995 000 kr
Avgift: 3 763 kr inkl. värme och kallvatten
Boarea: 77 m2
Rum: 3
Våning: 3
 

Välkommen till denna genomgående våning med fönster i tre väderstreck och dryga 22 kvm stor västerbalkong med kanalutsikt. 77 välfördelade kvadratmeter som erbjuder dubbla sovrumsmiljöer och hiss från markplan. Gemensam takterrass, gästlägenhet samt även bastu finns att tillgå till föreningens medlemmar. Garage i fastigheten.

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Michaela Thulin 0760-51 73 77 Mejla mig

Visningar.

Söndag 20 januari
13:00 - 13:30
Öppen visning, Välkomna!
Måndag 21 januari
17:00 - 17:30
Öppen visning, Välkomna!

Interiör

Antal rum:

3

Boarea:

77 m²

Beskrivning:

Välkommen till ett av Malmös landmärken med strålande utsikt. Lägenheten i sig erbjuder allt och lite till med bland annat väldigt stor balkong med elektrisk markis. Lägg därtill bastu, festlokal, garage och takterrass i föreningen så inser du att detta är ett unikt boende på utmärkt cityläge.

Hemmet bjuder på gångavstånd till det mesta man kan önska sig och även på bekvämligheter såsom hiss från markplan och egna tvättmöjligheter. En hänförande balkong om med ljuvlig utsikt i västerläge mot kanalen är ett unikt och extra stort plus. Här bor du i ett prisvinnande hus med smakfulla och moderna materialval. En riktig citylägenhet för dig som vill bo där det händer och har höga krav!

Hallen inbjuder bakom trygg säkerhetsdörr och erbjuder en välkomnande yta och entré. På golvet ligger praktisk klinker som sedan mynnar ut i ekparkett på golvet och samspelar med vitmålade och bredspacklade väggar. Skjutdörrsgarderob med Elfa- inredning rymmer en hel del och erbjuder otaliga förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger även den rymliga klädkammaren där säsongernas olika kläduppsättningar får ta plats. Vidare följer det fullutrustad köket med vit inredning från Vedum. Matplats invid gårdsvänt fönsterparti och sittplatser för cirka sex personer. Önskar man även matplats i allrummet får det utan problem plats också.

Allrummet når vi härefter och med fönster i två väderstreck och kanal, samt trädtoppsutsikt blir känslan varm och ombonad. Den drygt 22 kvm stora terrassen är en riktig oas och tack vare den generösa dispositionen får du plats med både matplats, solstolar och loungegrupp. Gasolgrillning är tillåtet. De båda sovrummen är även dem vända mot kanalen och balkongen och de följer hemmets röda och stilistiska tråd med ekparkett och ljusa väggar. I master bedroom ryms dubbelsängen och fönstret mot balkongen släpper in solens strålar. Dessutom en skjutdörrsgarderob för allehanda förvaring längsgående ena väggen. Det mindre sovrummet erbjuder en garderob även det samt plats för skrivbord eller enkelsäng. Låt behoven bestämma, ytorna finns!

Fina och lättmöblerade kvadrat hemmet igenom gör detta till ett inbjudande och socialt hem. Det helkaklade badrummet, diskret placerat mot hallen erbjuder förutom klassiska och stilrena materialval dessutom både tvättmaskin och torktumlare. Detta är en enkelt och bekvämt boende på alla sätt. På Slussplan 3 bor med ett par minuters promenad från Malmö Central som gör detta till ett ytterst väl lämpat boende för pendlaren. Drottningtorget och Gamla staden med sitt utbud finner du en kort promenad från din ytterdörr. Varmt välkommen!

Kök:

Vitt kök från Vedum med maskinell utrustning från Siemens bestående av fullhöjdskyl, fullhöjdsfrys, integrerad diskmaskin, glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt rostfri fläkt (Franke). Vitt Höganäskakel ovan laminatbänkskiva med underlimmad ho. Matplats för cirka sex personer.

Badrum:

Helkaklad badrumsmiljö i sobra färgtoner. Stilren kommod i vitt med underskåp. Spegel med belysning, duschväggar i klarglas och duschblandare i krom med handdusch, handdukskrokar och toalettpappershållare i krom. Wc. Handdukstork i krom. I nischen finner vi kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt arbetsbänk i vit laminat och vita vägghängda skåp.

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2013

Fönster:

Isolerfönster. Aluminiumklädda inåtg.

Uppvärmning:

Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem

Ventilation:

FTX

Energiprestanda:

96 kWh/m²/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

3 685kr/år

VA:

959kr/år

Total driftkostnad:

4 644kr/år

Kommentar:

Driftskostnad är angiven av nuvarande ägare och baserad på ett års faktiska förbrukning.

Energiklass:

D

Förening

Namn:

Brf Slussbron

Allmänt om föreningen:

Brf Slussbron är en äkta bostadsrättsförening som består av 78 bostadsrätter samt tre hyresrättslokaler och består av ett flerbostadshus från 2013 i storlekar som varierar från ett till sex rum och kök om 40 till 152 kvadratmeter. Inom fastigheten finns också en del med 25 hyresrätter som ägs och förvaltas av Fastighets AB Trianon.

Gemensam lounge med bastu & takterrass:
På våning åtta finns en gemensam lounge om hela 55 kvm med en köksdel och stort vardagsrum med plats för umgänge samt övernattningsmöjligheter. Går att hyra för 50 kr/4 timmar. Till loungen hör också ett avskilt omklädningsrum med bastu. Bastun har stort fönster för vackra utblickar över city. Här finns också en balkong i bästa söderläge. På våning sju finns en gemensam takterrass - här kan du umgås med dina vänner och grannar.
Hissar går hela vägen ned till källaren för garage samt förråd.

Byggnaden och gården:
Byggnadens fria placering vid kanalkanten ger utsikt mot många spännande Malmömiljöer. Från de övre våningarna ser man både Gamla Stadens taklandskap och kan spana ut mot sundet. Huset med sin höga, samlade form och strategiska placering utgör ett spännande landmärke i Malmö. Gårdsrummet är öppet med en generös portik ut mot kanalen, grönskan och västerljuset. Här finns en gemensam uteplats med trätrall som disponeras av de boende. I gatuplan finns lokaler med plats för butiker och servering. Träbryggor har anlagts vid kanalen och ett trivsamt torg med planteringar har utformats till en oas för både boende och förbipasserande.

Gemensam källsortering sker i miljöhusen med direkt passage mot gatan.
På gården finns cykelparkering.

Parkering/garage:

I föreningen finns 56 garageplatser för bil och 7 garageplatser för MC, placerade under huset. Garageplats för bil kan hyras till en kostnad om 900 kr/månad respektive 200 kr/månad för MC. Kösystem råder. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.malmo.se.

Bredband/TV:

Kollektivt Telia TriplePlay avtal för Digital TV (kanalpaket Lagom), IP Telefoni (prisavtal Mini) och bredband (100/100 mbit). Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 216 kr/månad.

Renoveringar:

Föreningen installerade i mars 2018 solceller för att sänka elkostnaderna.
Föreningen planerar i nuläget inga renoveringar eftersom fastigheten är ny.
Kommande underhållsbehov kommer att göras enligt upprättad underhållsplan eller om akut behov uppstår.
Föreningen planerar att spola avloppsstammarna inom den närmsta tiden.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar, kontrollerat 2018-11-16.

Bredablick Förvaltning AB svarar för föreningens ekonomiska förvaltning och administration vid överlåtelser.
En överlåtelseavgift tas ut om 1138 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 455 kr/pant vilket betalas av pantsättaren.

Övrigt:

Kostnad för kallvatten ingår i avgiften. För varmvattnet debiteras varje hushåll separat.
Föreningen har gemensam EL med individuell mätning av lägenhetens konsumtion som debiteras på ordinarie avgiftsavi per kvartal.

I källaren/garageplan finns tillgång till förråd och barnvagnsrum.

Se mer information på föreningens hemsida: http://www.hemsidan.com/slussbron/

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening (2018-11-16). Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

En obligatorisk kostnad om 216:-/månad tillkommer till avgiften och avser Telia Triple Play som avser tv, bredband och telefoni.

Föreningen har gemensam EL med individuell mätning av lägenhetens konsumtion som debiteras på ordinarie avgiftsavi per kvartal. En kostnad om ca 17 kr/mån tillkommer vilket är en fast el-kostnad. Debitering för varmvatten tillkommer till avgiften vilket sker efter verklig förbrukning.

Föreningens ekonomiska förvaltare har angivit andelstalet såsom:
Andel årsavgift 1,32660%. Andel förmögenhet 1,32260%. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett förråd en våning under lägenheten. Våningsplan är benämnd som våning två i lägenhetsförteckningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum. Området ligger mellan Hornsgatan och Drottninggatan, öster om Exercisgatan. Slussen är en del av Östra Förstaden. Redan i slutet av 1700-talet byggdes enklare hus längs Malmös infart från öster. På 1800-talet tillkom ytterligare bebyggelse. När järnvägen byggdes på 1850-talet grävdes även en kanal från Sege å parallellt med spåren. Namnet Slussen kommer från den sluss som fanns vid anslutningen till hamnkanalen. Delområdets nuvarande bostäder är främst fastigheter från början av 1900-talet, även om en del hus ersatts med nyare under senare år.

Bor man på Slussen så är en av fördelarna just kommunikation. Här är promenadavstånd till det mesta, samtidigt som utbudet av kollektivtrafik är utomordentligt bra. Stora knutpunkten kring Värnhemstorget finner vi ett stenkast ifrån och här finner man bussen som tar en dit man vill. Lätt access till motorvägen mot Lund och ut på ringvägarna finns från och till området.

För tågpendlaren är gångavståndet till Centralstationen inte långt. Här går citytunneln som på bara en kort stund tar dig över sundet till Köpenhamn.

Det saknas inget kring Slussen som är utmärkt positionerat mellan Värnhem och Drottningtorget där vi finner ett rikligt utbud av restauranger och caféer längs huvudgatan Östra Förstadsgatan. Här kan man avnjuta maträtter från en mängd olika kulturer.

Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera. Utöver närheten till torghandel och alla spännande närbutiker så har man norr om Värnhemstorget det exklusiva köpcentret PLAZA med biografer, affärer och restauranger. Gångavstånd till Caroli köpcentrum råder även.

Vid Drottninggatan ligger nya polishuset och Malmö Rättscentrum.

Schougens bros förskola ligger i området.

Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området. Boendeparkering råder.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.