Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
MALMÖ, Nobeltorget
Hässleholmsgatan 8A
Pris: 1 295 000 kr
Avgift: 2 134 kr inkl värme, VA
Boarea: 35 m2
Rum: 2
Våning: 5
 

Ljus och ytsmart tvåa högst upp i huset!

Helrenoverad tvårummare belägen på femte våningen. Fantastiskt ljusinsläpp och nyare köksmiljö samt badrum i klassisk funkisdesign. Modern boendestandard med välbevarade charmiga detaljer som synliga takbjälkar. Dessutom på attraktivt läge med närhet till det mesta. Hjärtligt välkommna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Johan Dahlgren 0704-22 90 41 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

35 m²

Beskrivning:

Bakom klassiskt gulteglad fasad i huset uppfört 1937 finner vi denna vindsvåning som nyproducerades och blev klar i december 2015. En fräsch och stilren tvåa med smarta lösningar och ett härligt ljusflöde.

Innanför säkerhetsdörren välkomnas vi av den ljusa hallen som bjuder härlig takhöjd, charmiga takbjälkar samt vitpigmenterat askgolv och goda avhängningsmöjligheter. Direkt till höger finns en praktisk klädkammare för bästa förvaring. Vi följer askgolvet som är genomgående för hela våningen, in i allrummet.

Allrummet är i öppen planlösning med den stilrena köksdelen. Vardagsrum och kök bjuder på underbart ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier vilket tillsammans med generös takhöjd bidrar till att rummet känns luftigt. Väldisponerade kvadrat medför lättmöblerade ytor och här ryms både soffa och större matplats, perfekt till vardags med även till större middagar i goda vänners lag. Köksdelen har vita släta fronter med planklimmade ekbänkar i oljat utförande och modern maskinpark. Väggarna är krispigt vita.

Våningens sovrum är även det ljust med en fantastisk rymd. Sovrummet vetter mot den lugna innergården vilket tillsammans med bra ljudisolering gör att du kan bo ostört av omgivningen. Dubbelsängen ryms här utan problem och skulle de inbyggda garderoberna inte räcka till får man plats med ytterligare förvaringsmöbel.

Praktiskt placerat, precis utanför sovrummet, finner vi det ytsmarta badrummet. Helkaklat med vit fasettkakel och klassiskt rutigt klinkergolv i svart & vitt. Snyggt och fräscht!

Vill du bo centralt med låg månadskostnad i en totalrenoverad lägenhet samt fastighet så har du hittat rätt.
Varmt välkommen på visning!

Kök:

Stilrent litet kök i öppen planlösning med vardagsrum. Vit köksinredning med snygg bänkskiva i ek och stänkskydd i läckert fasat kakel i vitt. Utrustat med inbyggnadsugn, spishäll och fläkt i rostfritt samt integrerad kyl i mindre storlek. Väldisponerad yta med goda förvaringsmöjligheter och rum för matbord för ca 4-6 personer.

Badrum:

Läckert renoverat badrum med vitt fasettkakel i omlottsättning på väggarna och schackrutigt klinkergolv i svart och vitt. Utrustningen består av WC, handfat med kommod, spegel samt takdusch och handdukstork..

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1937

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energiprestanda:

197 kWh/m²/år

Förening

Namn:

Brf Aftonen 5

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Aftonen 5 är en äkta bostadsrättsförening och belägen på Hässleholmsgatan 8A-8B.
Föreningen äger marken och omfattar 22 lägenheter och registrerades 2014.

Modern tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Porttelefon i fastigheten.
Inhägnad, privat gård med plats för flera uteplatser. Cykelparkering på gården.

Parkering/garage:

Boendeparkering tillämpas i området.

Bredband/TV:

Kabel-tv (Canal Digital) ligger som ett separat tillägg på månadsavgiften med 85 kr per månad.
Det finns möjlighet att teckna bredband via Bitcom upp till en hastighet om 100/10 mbit mot en kostnad på 339 kr/mån. Det finns även valmöjlighet att välja lägre hastighet mot en lägre kostnad.

Renoveringar:

Totalrenovering i föreningen år 2014/2015:
- Nya fönster i grön originalkulör.
- Nytt tak.
- Nytt el- och värmesystem.
- Nytt elsystem; stigare, automatsäkringscentraler med jordfelsbrytare.
- Nytt värmesystem med fjärrvärmeväxlare från 2011, nya radiatorer, nya värmestammar, nya termostater.
- Nya stammar; kall- och varmvatten samt vvs, avlopp.

2018: Två års-besiktning av fastigheten genomfördes.

Ekonomi:

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Övrigt:

Föreningen planerar att anta nya stadgar under hösten 2018.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andel årsavgift 4,02367%. Andel kapital 3,80000%. Ospecificerat andelstal 0,038000 Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Andelstal insats har ej kunnat preciseras.

En obligatorisk kostnad om 85:-/månad tillkommer till avgiften och avser kabel-TV. Total månadsavgift är 2219 kr.

Lägenheten disponerar ett förråd/klädkammare i lägenheten.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Omgivning

Allmänt om området:

Nobeltorget, Östra Sorgenfri, Brantevik och Annelund ligger i Södra innerstaden av Malmö. I detta område finns ett rikt bostadsliv som är högt eftertraktat med ett torg som lockar många. Nobeltorget är ett grönt torg som ligger i närhet till den kända Nobelvägen och tar dig med enkelhet till resten av Malmö stad. Lantmannagatan och Amiralsgatan går också här och med den nya superbusslinjen som eventuellt ska bli spårvagnstrafik i framtiden är det med enkelhet du färdas runt i denna stadsdel. Vill du in till Malmö City eller Centralstationen tar det dig ca 10 min med buss att nå ditt mål. Nobeltorget fungerar som en målpunkt och mötesplats.

Bostäderna som finns i detta område och dess planlösning är omsorgsfullt genomarbetade med väl disponerade grönytor. Den röda tegelarkitekturen och de återkommande formerna gör att kvarteren är enhetliga utan att vara enformiga.

I närområdet finns ett bra utbud av matbutiker, videobutiker, pizzerior och vill du utöka ditt utbud så ligger Möllevångstorget och Folkets Park på ett bekvämt avstånd med ca 10 minuters promenadavstånd. Här finns gott om restauranger och barer. Här finns även torghandel med frukt och grönt samt mat från världens alla hörn.

Utbildning och skolor i alla åldersgrupper upp till gymnasieålder ligger på skönt promenadavstånd.

I området finns boendeparkering samt gatuparkering som kan erbjuda möjligheter att gratis parkera sin bil. En del av föreningarna har p-platser som de boende kan hyra. Hör med din förening vad som gäller i ditt enskilda fall.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.