Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Malmö, Västra Hamnen
Stormastgatan 9
Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3 070 kr
inkl värme, VA och kabel-TV
Boarea: 59 m2
Rum: 2
Våning: 6
 

Våning med havsutsikt och stor takterrass i syd-västläge

Rymlig samt välplanerad tvårummare på lugnt läge i Västra Hamnen. Hiss från markplan med en takterrass på 37 kvadratmeter i soligt syd-västläge! Ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Varmt välkommen!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

2

Boarea:

59 m²

Beskrivning:

Välkommen till en helt unik och definitivt svårslagen samt magisk våning med ett härligt ljusinsläpp och alla bekvämligheter man önskar. Stor taktarress på 37 kvadratmeter med havsutsikt i Syd-västläge!

Vi tar hissen från markplan upp på våning sex. På sjätte våningen välkomnas vi av en yteffektiv hallmiljö som inte stjäl onödiga kvadrat. Avhängningsmöjlighet direkt i hallen och gott om plats för ytterligare förvaring finns i den generösa klädkammaren. Praktiskt med klinkers i entrédelen som löper vidare med fin BOEN vitoljad enstavsparkett på golvet i resten av lägenheten.

Från hallen når vi badrummet, helkaklat i ljusa toner. Här finns också egen tvätt avdelning med kombimaskin. Bekväm belysning med spotlights i taket.

Vardagsrum och kök bildar en sällskapsavdelning signerad ljus och rymd. Väldigt socialt! Allrummet rymmer både soffsida och generös matplats för sex-åtta sittande vid bordet. I vinkeldel återfinns köket, den perfekta planlösningen ger öppenhet men avgränsar ändå rummet så att köket utgör en egen enhet. Härifrån når vi också den fantastiska terrassen på hela 37 kvadratmeter med havsutsikt i Syd-västläge.

Våningens sovrum har ljusa väggar och BOEN vitoljad enstavsparkett på golvet. Skjutdörrs garderob längsmed ena väggen. Egen utgång till terrassen, lyxigt!

Ett fulländat boende på smarta kvadrat, belägen på skyddat läge och endast ett stenkast från badbryggor, folkliv och ljuvliga solnedgångar!

Kräsen? Då har du hittat rätt!

Kök:

Vedum kök byggt i L-form, vita luckor och vit Corian bänkskiva med integrerad diskho i Corian med rostfri botten. Utanpåliggande ledspot från Byryden. Utrustning: Integrerad Kyl (Husqvarna), integrerad frys (Husqvarna), integrerad diskmaskin (Husqvarna), ugn (Electrolux), spishäll (Electrolux), fläkt (Franke). Samtliga maskiner är från 2016.

Badrum:

Rymligt och ljust badrum med dusch. Helkaklat med vita väggar och golv med infällda spotlights i taket. Kommod i vit ancovi från Copenhagen Bath och blandare i vit Vola. Takdusch (Mora REXX) med glassvägg (Hafa). Kombimaskin (Husqvarna).

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2016

Förening

Namn:

Brf Skeppsträdgården 1

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Skeppsträdgården 1 i Västra Hamnen, Malmö kommun, org. nr. 769628-3865 som registrerats hos bolagsverket 2014-07-11 har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder med bostadsrätt samt mark i anslutning till föreningens hus utan begränsning i tid. Under våren 2015 påbörjades nybyggnad av sammanlagt 87 lägenheter.

Inflyttning i första etappen sker i slutet av 2016 och det är Hökerum Bygg som är byggherre.

Skeppsträdgården kommer miljöcertifieras enligt det brittiska miljöklassningssystemet Breeam - Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Systemet bedömer miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter ur ett hållbarhetsperspektiv. Det är helt enkelt ett erkännande på marknaden för byggnader med låg miljöpåverkan och hållbar design.

Närheten till havet, strandpromenaden och resten av Västra Hamnen tillsammans med gångavstånd till Masttorget och dess butiker gör att Skeppsträdgården har ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen!

Det finns två stycken lokaler i entréplan. Lokalerna är 232 kvm respektive 238 kvm. Lokalerna är avsedda för handel samt restaurang, ej kontorsverksamhet.

Gemensamma utrymmen
Cykelförråd, miljörum, kalasrum och två stycken övernattningsrum finns på entréplan. På plan sju finns en gemensam takterrass.

Parkering/garage:

Föreningen förfogar över tre stycken utvändiga parkeringsplatser samt 44 stycken garageplatser. Garageplatserna ligger i det garage som ingår i gemensamhetsanläggningen Bommen GA:3. Samtliga garageplatser kommer att uthyras via ett separat bolag som ägs av föreningen. Föreningen har även nyttjanderätt i 25 år till två stycken garageplatser i ett närliggande parkeringshus.

Det är först till kvarn som gäller. Kostnad 950 kr/månad.

Bil- samt cykelpool kommer finnas i föreningen.

Bredband/TV:

Avtalet för TV, bredband och telefoni är tecknat gemensamt i föreningen. Föreningen har tecknat ett avtal med Com Hem gällande TV, bredband och telefoni. Kostnaden för detta är 155 kronor/månad vilket tillkommer som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften.

Renoveringar:

Byggnaden färdigställs i slutet av 2016.

Ekonomi:

Se bifogad ekonomisk plan.

Övrigt:

Överlåtelseavgift och eventuell pantsättningsavgift betalas av köparen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Allmänt om lägenheten

Andelstal 1,067%. Uppgift enligt föreningens lägenhetsförteckning. Vi har inte fått några ytterligare andelstal av föreningen.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Netto, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.