Anmäl intresse
Nyköping, Isaksdal
Solbergavägen 33
675 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 717 kr
Inkl värme, vatten & avlopp och kabeltv-basutbud.
Boarea: 39.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 1 av 4 Bostaden är belägen 1/2 trappa ner i suterrängplanet.
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välplanerad etta med stor inglasad uteplats

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva etta med stor inglasad uteplats som blir nästan som ytterligare ett rum. Helt enkelt den perfekta bostaden för dig som söker en förstalägenhet eller övernattningslägenhet!

Bostaden har ett stort rum, rymligt kök med matplats samt badrum och en liten klädkammare samt den för denna lägenhetstyp den karakteristiska inglasade uteplatsen. Trevlig planlösning förstärker hemma-känslan. Föreningen Riksbyggenshus nr 15 är välskött och välrenommerad.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välplanerad lägenhet med bra läge. Bostadens läge i huset - i markplan - ger bra kontakt med trevlig och välskött innergård.

Interiörbeskrivning:

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning.

Lättmöblerat rum med laminatgolv samt målade/tapetserade väggar. Här finns också utgången till en stor inglasad balkong/uteplats som går att öppna vid behov. Uteplatsen är så byggd i så bra utförande så den nästan blir som ett extra rum! Rummet är rymligt och lättmöblerat.

Bra och yteffektivt kök där du utan problem sitter upp till fyra personer. Köket har välplanerad skåpsinredning och maskinell utrustning bestående av spis, kylfrys och fläkt samt diskmaskin. Snygga luckor och bra standard.

Badrum i bästa skick med modern standard. Det är kaklade väggar samt klinkergolv. Här finns också dusch, wc och handfat samt.

Driftskostnad ca 4 500 kr/år.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Bostadsrättslägenhet

Lägenhetsnummer förening:

233515002-0065

Lägenhetsnummer register:

0902

Andel i årsavgift:

0.3151 %

Andel i förening:

0.315 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

2 500 kr/år

Försäkring:

2 000 kr/år

Total driftkostnad:

4 500 kr/år

Kommentar:

Observera att driftskostnader varierar mellan olika hushåll beroende på en mängd olika faktorer.

Förening

Namn:

Riksbyggen Nyköpingshus 15

Organisationsnummer:

719000-3462

Allmänt om föreningen:

Brf Nyköpingshus nr 15. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheterna Svetsaren 3 & 4 samt Åkaren 1 i Nyköpings kommun. På fastigheterna finns 7 byggnader med 187 lägenheter samt 4 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda 1965, 1967 samt 2011.
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning , till föreningens medlemmar upplåta bostadsrättslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Ekonomi:
Föreningen ändrade årsavgiften senast i juni 2020 då den höjdes med 1,5 %. Vid övergång av bostadsrätt har föreningen rätt att ta ut en överlåtelseavgift samt eventuell pantsättningsavgift av köparen. Avigiftens storlek finns stadgad i föreningens stadgar.

Föräskring:
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Folksam via försäkringsförmedlare Proinova. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Förvaltning:
Teknisk- och ekonomisk förvaltning samt fastighetsskötsel av Riksbyggen. Ordföranden är Åke Thorin.

Ovanstående information är inhämtad från bostadsrättsföreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen innan ett köp.

Parkering/garage:

Föreningen tillhandahåller 87 parkeringsplatser med och utan elstolpe samt 80 garageplatser, separat kösystem via Riksbyggen.

Bredband/TV:

Kabel-TV och Bredband via Telia.

Renoveringar:

Stambyte 2000, förbättringar yttre miljö 2006, inglasade balkonger 2007, säkerhetsdörrar 2010, garage, tvättstugor 2012, torkrum, takisolering, takrenovering 2016, relining och takrenovering 2017-2018.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.