Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Kävlinge, Barsebäck
Kustvägen 380-29
Pris: 4 995 000 kr
Boarea: 85 m2
Tomtarea: 1334 m2
Rum: 4
 

Unikt läge vid 8:e hålet i Barsebäck!

Skånelänga med fantastisk utsikt, dessutom med havet och Barsebäcks golfklubb som närmsta grannar! Här bor du med lummig trädgård, stilrent kök, helkaklat badrum samt öppen spis i det mysiga vardagsrummet. Mysiga sittplatser för middagar med nära och kära både inne och ute och trivseln är total, varmt välkomna hit!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Annsofi Sköld 0708-960496 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4 varav 2 sovrum

Boarea:

85 m²

Beskrivning:

Det är med ära och förtjusning vi presenterar Kustvägen 380-29; en unik chans till ett unikt boende. Här bor du på fantastiskt läge med otrolig utsikt över slätt och green, i en gemytlig Skånelänga Anno 1909 med härliga och sociala ytor, såväl inne som ute, stilrent kök, öppen spis och fräscht badrum. Varmt välkomna hit!

Vi ställer bilen och låter lugnet och naturen omfamna oss. Det nästintill sagolika huset om 85 kvm med vasstak och putsad fasad omfamnas av en lummig och grön trädgård. Här väljer du själv vilket väderstreck som passar för stunden med plats för utemöblemang och solstol där du önskar. Buskar och träd gör det insynsskyddat och privat trots det faktum att golfbanan med restaurang, caféer och hotell ligger alldeles precis runt hörnet. Vi går in och hallen tar emot oss med praktiskt klinkergolv och inbjudande golvvärme. Här finns möjlighet att hänga av sig och direkt till vänster finner vi husets badrum. Stilfull interiör där mörkt klinkergolv möter ljusa kakelväggar och duschens vikdörrar i glas optimerar utrymmet.

Stilrent, praktiskt och socialt är ledord för villans kök. Fantastiskt fin och rejäl bänkskiva i gröna toner, bjälkar i tak och vitt plankgolv - detta köket lämnar oss inget att önska. Den stilfulla och ljusa interiören i kombination med ljusinsläppet från de svårslagna och charmigt lågt placerade fönsterna är otrolig. Dekorativa hyllor ovanför fönsterna sätter guldkant på köket och spotlights undertill ger ytterligare finess. Här finns gott om arbetsplats och förvaring, dessutom med plats för mindre barbord. Tvättmaskinen finns även att tillgå i köket.

Härnäst lockar bottenplanets mellanrum som idag tjänstgör som matsal och det mer bravur - vilken matplats! Vita väggar och vitt plankgolv, även detta rum har de snygga mörka bjälkarna i taket. Utanför fönsterna skymtar vi grönt så långt ögat når. Här slår vi oss gärna ned med nära och kära för en trevlig middag - eller varför inte framför skrivbordet intill fönstret för att spana ut över nejden.

Några trappsteg upp når vi allrummet och dess smakfulla attribut. Vi älskar allt här - stengolvet, stenväggarna, trätaket med otrolig rymd, den öppna brasan, för att inte återigen nämna de perfekt placerade fönsterna. Här är det perfekt att kura upp sig i soffan eller fåtöljen framför elden en frusen vinterdag medan vi under sommaren hellre utnyttjar rummets access ut till trädgården. Friheten och harmonin här ute är som bomull för själen, vad mer kan man önska?

Ovanvåningen erbjuder en mer privat sfär. Två potentiella sovrum med ljusa plankgolv och ljusa väggar, ett i gula toner och ett i vitt. I båda rummen erbjuds plats för dubbelsäng, fantastiskt ljusinsläpp och en harmonisk känsla. I rummet med gult kulörtval fångar de mysiga fönsterna i kupa vår uppmärksamhet och här finns även utrymme för garderob.

På Kustvägen bor du med smakfulla och kvalitativa materialval kombinerat med bekvämlighet och funktion, dessutom med mysig trädgård och sköna uteplatser. Grönt och skönt med bra läge till Järavallens strövområde, skola, hav och såklart - Barsebäck golfklubb! Välkomna till ett hem att trivas i!

Kök:

Stomme från 2009 i vitt, lik som luckorna. Rejäl bänkskiva i grönmelerat. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn samt fläkt. Vitt trägolv och mörka bjälkar i taket. Här finns även tvättmaskin!

Badrum:

Helkaklat med vita väggar och svart golv - dessutom med golvvärme. Badrummet är utrustat med vikdusch, WC samt vask med skåp under och spegelglas över.

Byggnad

Byggnadstyp:

Skånelänga, 1½ plan

Byggnadsår:

1909

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Vasstak

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Direkt El

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Abonnemang för larm finns att överta, kostnad är ej specificerad.

TV och bredband via box, från ViaSat.

Tak lades om 1997.
Fönster, samt fasad målades om -2014.
Ny elcentral och jordfelsbrytare installerades -2010.

Energiprestanda:

247 kWh/m²/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

22 074kr/år

Vägsamfällighet:

435kr/år

Total driftkostnad:

22 509kr/år

Kommentar:

Driftskostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning och avtal. I uppvärmningskostnaden ingår elkostnaden. Försäkringskostnad är ej specificerad.

Elförbrukning:

2 874kWh/år

Energiklass:

G

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Hofterup 17:6

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

969 000kr
varav byggnad 459 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

7 268kr

Taxeringsår:

2015

Vatten/avlopp:

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Kävlinge Hofterup GA:5
Förmån: Officialservitut Väg, 12-HOF-368.1

Övrigt tomt:

På tomten finns flertalet uteplatser i flera väderstreck.

Pantbrev:

Totalt antal: 6 st
Total summa: 800 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

I Kävlinge kommun där kommunalskatten är bland de lägsta i landet ligger Barsebäcks By. I detta populära och familjevänliga område bor man huvudsakligen i villa. Orten bjuder på en blandad bebyggelse, med fastigheter från slutet på 1800-talet till helt nybyggda hus. Orten har under de senaste åren vuxit rejält och nya områden växer fram. Barsebäcks Montessoriskola erbjuder skolgång från årskull 1-9 samt förskoleverksamhet från 1,5 år-skolstart. Bra barnomsorg med god kvalitet är en av de många faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. De natursköna omgivningarna och de fina rekreationsområdena i närmiljön är många. Här bor man ett stenkast från det gamla fiskeläget Barsebäcks hamn, fina badstränder och en golfbana i världsklass.

Med närheten till E6 tar du dig snabbt norrut och söderut. Inom 30 minuter når du både Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. På 5 minuter når du handelsplatsen Center Syd som erbjuder alla typer av affärer med allt från detaljhandeln till stormarknader. I Löddeköpinge finns det dessutom all annan form av social service, gym, badhus och bibliotek m.m. I kommunen finns det också kanotuthyrning och fiskemöjligheter i Lödde å. Fina fiskemöjligheter ges också i sundet där många flugfiskefantaster har Barsebäck som ett Mecka på vårkanten. Turbåtar brukar utgå från hamnen under sommaren som erbjuder trevliga fisketurer. De vackra omgivningarna har också inspirerat många konstnärer som har slagit sig ner i trakten, så under påskens konstrundor brukar det vara extra aktivitet här omkring. Man har anlagt cykelvägar som leder till stranden, hamnen, Löddeköpinge och Center Syd. Området erbjuder som sagt många aktiviteter vilket gör det till en bomiljö med extra livskvalitet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.