Cookies på vaningen.se: Vi samlar in, behandlar och analyserar uppgifter om användningen av våra webbsidor. Trafikdata är uppgifter kopplade till besökare på webbsidan och uppgifterna som hanteras i kommunikationsfält för att skicka, distribuera eller göra meddelanden tillgängliga. Läs vår dataskyddspolicy här
Anmäl intresse
Svedala, Bara
Klottistelgatan 2
Pris: 4 695 000 kr
Boarea: 135 m2
Tomtarea: 701 m2
Rum: 4
 

Modern 1-plansvilla!

Välplanerad villa med tre sovrum och stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Två helkaklade badrum, braskamin och insynsskyddad uteplats med sol större delen av dagen. Stor biluppställningsplats med plats för fyra bilar. Stort förråd. Låga driftskostnader!

Ansvarig mäklare.

Reg. Fastighetsmäklare Sandra Irming 0761-702040 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Interiör

Antal rum:

4 varav 3 sovrum

Boarea:

135 m²

Beskrivning:

Välkommen in i detta trivsamma och spatiösa boende. Hela huset värms upp via vattenburen golvvärme. Vi kommer in i entrén som är rymlig där vi hänger av oss. Till vänster ligger ett av sovrummen och ett helkaklat badrum med dusch samt groventré med tvättrum. Till höger om och bakom en vägg vid entrén finns vardagsrummet med braskamin samt matplats och kök. Från matplatsen nås även uteplatsen som har trädäck och ligger insynsskyddat med häck. Efter vardagsrummet ligger ytterligare två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Möjlighet att inreda ett rum på ovanvåningen.

Kök:

Kök från Vedum. Luckor från 2018. Kyl, Husqvarna (sämre skick), frys, Husqvarna, ugn, Husqvarna, micro, Husqvarna, diskmaskin, Bosch och fläkt.

Badrum:

Badrum 1: WC, handfat och dusch. Inredning från Vedum
Badrum 2: WC, handfat och dusch. Inredning från Vedum.

Tvättrum:

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla

Byggnadsår:

2009

Grundläggning:

Betongplatta

Grundmur:

Betongsten

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Fiber och kabel-TV via Telia.

Energiprestanda:

58 kWh/m²/år

Övriga Byggnader

Förråd på 30 m2.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

8 400kr/år

Elkostnad:

6 000kr/år

VA:

3 400kr/år

Vägsamfällighet:

4 272kr/år

Försäkring:

3 817kr/år

Total driftkostnad:

25 889kr/år

Energiklass:

D

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Värby 61:538

Taxeringskod:

220

Taxeringsvärde :

2 270 000kr
varav byggnad 1 620 000kr

Fastighetsskatt/avgift:

4 024kr

Taxeringsår:

2016

Vatten/avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc:

Andel i samfällighet/GA: Värby S:6, GA:24. Bantistelns samfällighet (www.bantisteln.se). Samfälligheten avser snöröjning, skötsel av området samt avfallshantering.

Övrigt tomt:

Tomt med gräsmatta, trädäck och stenlagd biluppfart med plats för fyra bilar.

Pantbrev:

Totalt antal: 6 st
Total summa: 4 200 000kr

Omgivning

Allmänt om området:

Den nuvarande tätorten Bara är en relativt ung by som började byggas söder om kyrkan 1964 invid de hus och gårdar som tidigare utgjorde byn Värby. Den ursprungliga byn Bara raderades nämligen ut helt under enskiftet 1814-1815. Bara kyrka ligger norr om tätorten tillsammans med den gamla prästgården. Fram till 1977 var Bara en egen kommun som då ingick i Svedala kommun. Idag är Bara en mycket populär och expansiv by hit många barnfamiljer söker sig. De barnvänliga villakvarteren i kombination med närheten till naturen och de goda pga pendlingsmöjligheterna till hela Öresundsregionen lockar.

Skånetrafiken har busslinje som trafikerar Klågerup-Bara-Malmö, där ett flertal hållplatser finns i byn och bussarna går för det mesta var 20-30:e minut och oftare i rusningstider. Den går även sena kvällar och helger. I grannbyn Klågerup finns även ett privatägt taxibolag Taxipilen med utmärkt service.

I Bara finns ett centrum med livsmedelsaffär, pizzeria/krog, frisör, bibliotek, tandvård, vårdcentral och barnavårdscentral. Vidare finns även mäklare och bankverksamhet. Hela centrum är under ombyggnad och ingår i projektet "Nya Bara". Kortfattat består detta av satsningar på bostäder, en helt ny stadsbild, kommersiella lokaler, servicefunktioner och ny infrastruktur. I slutet av 2010 invigdes en ny multisporthall, Kuben. Barabadet är ett populärt utomhusbad om somrarna.

Bara har två grundskolor, Baraskolan F-3 och Spångholmsskolan 4-9 och en handfull kommunala förskolor. Dessutom finns en Ur & Skurförskola.

Torup och Bokskogen är ett unikt rekreationsområde, som ligger på promenadavstånd från Bara. Här kan du uppleva kultur och natur på samma gång. Här hittar du motionsspår, promenadstigar och ridvägar. Även en populär skogslekplats och ett utegym finns. Torups slott och dess vackra trädgård erbjuder guidade rundvandringar. Söder om byn driver företaget PGA National Sweden två 18-håls golfbanor och ett hotell. Den 12 juni 2009 invigdes den första banan av Annika Sörenstam. Det finns fortsatt stora planer för Baras framtid, bl.a. planeras Nordens största vattenland samt hotell och ytterligare fler bostäder.

Kommunikation:

Buss 142.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.