VI TAR HAND OM
HELHETEN.

NYBYGGDA BOSTÄDER.

Vi har en avdelning med fastighetsmäklare som arbetar dedikerat med enbart nyproducerade bostäder, både bostadsrätter och äganderätter. Med längst erfarenhet i branschen av nyproduktionsförsäljning, för såväl stora som lite mindre aktörer, så har vi lärt oss mycket av många – av de bästa i branschen.

 

Försäljningsprocessen – vi tar hand om helheten för uppdragsgivaren
Uppstart (pre sale) – Säljstart (försäljning) – Avtal (tillträde)

 

Köpprocessen för kunden- vi tar hand om helheten för kunden
Kundhantering (pre sale) – Säljstart VIP (säljstart, visning) – Byggstart & eventuella inredningsval (tillträde, uppföljning)

 

Vi har det moderna företagets tänk och marknadsföringsplattform med eget kundcenter och in-house marknadsavdelning. Allt för att kunna skräddarsy våra uppdragsgivares önskemål och visioner. Geografiskt spänner Våningen & Villans verksamhet med över 150 medarbetares erfaremhet och kompetens från Stockholm i norr till Trelleborg i söder.

 

Marknadsföring

  1. PRE SALE (Sociala medier, vepor/byggskylt)
  2. Renderingar, foto och styling
  3. Sociala medier och Google Ads
  4. Hemnet
  5. Bostadsväljare och visningar
  6. Digitala och fysiska event

 

För oss är kundvård viktigt – återkoppling är A och O. Inför säljstart så uppdaterar vi intressenten med info för att bibehålla intresset och nyfikenheten för projektet. Detta gör vi genom kontinuerliga utskick, event och uppsökande telefonsamtal. Vi matchar även vårt befintliga kundregister för att på så sätt öka intressentlistan. Efter säljstarten uppdaterar vi köparna via nyhetsbrev och intressenterna som ännu ej köpt fortsätter vi att bearbeta för att på så sätt komma till beslut.

 

När projektet väl är slutsålt samlar vi upp alla köparna för mindre träffar direkt på platsen där deras nya bostad kommer att byggas, exempelvis genom att de bjuds in till det första spadtaget, stomvisning och liknande. Både nybyggda villor och spännande bostadsrätter ryms under vårt tak. Våningen & Villan Nybyggt samarbetar med både större och mindre byggherrar för att få en bredd i utbudet och kunna erbjuda nyproducerade bostäder i alla prisklasser på tilltalande lägen i landet. På grund av sin hundraprocentiga dedikation och magiska fingertoppskänsla har Våningen & Villan Nybyggt korats av branschen som Årets Mäklarkontor 2020 vid Guldhemmet-galan arrangerat av Hemnet.

 

Förmågan av att kunna förmedla och visualisera känslan av ett hem som ännu inte är byggt är inte enkel – men vi vet hur man gör det! Uppdragsgivarna ser tydliga vinster i att  Croisette och Våningen & Villan Nybyggt är en bred aktör. Vi är idag det mäklarföretag i sydvästra regionen som säljer mest och flest nybyggda bostäder. Återkoppling är A och O. Att förmedla ett nybyggnadsprojekt är ett långsiktigt åtagande och kvalitén mäts hela vägen, det tjänar givetvis både kunden och uppdragsgivaren på. Tillsammans förflyttar vi människor – hållbart i tiden!

TILL SALU NYPRODUKTION

BYGGHERRE
OCH VILL VETA MER?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.