Vi kan gårdar
& lantliv.

Vi kan allt från fritidshus till större lantegendomar.

du väljer, vi säljer!

Våningen & Villan grundades 1998 och är idag ett av de ledande mäklarföretagen i Skåne. En av fastighets-branschens mest spännande fusioner skedde när Våningen & Villan slog sig samman med Mäklarfirman Ekenstam i Svedala. Tillsammans besitter vi över 40 års erfarenhet. Inom segmentet Lantliv förmedlar vi allt från fritidshus till större lantegendomar.

 

Våningen & Villan är en modern mäklarbyrå som sedan 1998 genomfört tiotusentals bostadsaffärer. Vi har insett att varje bostadsaffär är unik och vårt arbete är att hantera just din försäljning på bästa sätt. Därför har vi en unik affärsmodell där du som kund är med och påverkar vad som ska ingå i vår mäklartjänst. I vårt koncept – du väljer, vi säljer – skräddarsyr vi din bostadsaffär efter dina behov och önskemål. Det ingår alltid två mervärden. Längre fram beskriver vi vårt koncept mer detaljerat. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar vår marknadsmix med väldigt kort varsel för att hela tiden möta behoven. Ett hem är en viktig del i vårt liv. Därför ska du anlita rätt mäklare när det är dags att byta boende. Vi har en ambitiös personalstyrka i blandade åldrar och med olika bakgrund. Många av våra mäklare bor i området där de arbetar. Med stor kunskap och en passion för mäkleriet vinner vi förtroende och får nöjda köpare och säljare. Vi ställer höga krav på oss själva, vår vision är att göra varje bostadsaffär till den bästa.

 

Att sälja sin bostad är för många den största affären man gör i livet. Då är det tryggt med en kunnig mäklare som lotsar dig rätt genom hela bostadsaffären. Oavsett vilket av våra kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande. När man säljer en gård krävs erfarenhet och mycket kompetens, det har de mäklarna som är dedikerade vårt Lantlivskoncept. Vi har en egen nyproduktionsavdelning där vi förmedlar bostäder i hela riket. Sedan flera år tillbaka förmedlar vi JM:s nyproduktioner med marknadens kanske allra bästa lägen. Vi förmedlar också åt flera andra aktörer bland annat Peab och SkåneVärden. När du köper din bostad via Våningen & Villan Nybyggt har vi också ett fördelaktigt helhetspaket med många förmånliga mervärden. nöjda och återkommande kunder.

 

Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan, därför skickar vi alltid ut en enkät till våra köpare och säljare efter avslutad affär där de får tycka till om oss och våra tjänster. Det glädjer oss att mer än 90 % är så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare. Vi låter även våra uppdragsgivare betygsätta oss på hittamaklare.se, en helt transparent sida där vem som helst kan gå in och läsa om
vad våra kunder tycker om våra mäklare.

 

Våra mervärden

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på de mest besökta marknadsplatserna som Hemnet, Booli och givetvis på vår egen webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt så att den får större synlighet i sociala medier.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Media XL

I vårt Lantlivskoncept kan man även välja annons i branschtidningar som ATL och Ridsport. Här utökar vi möjligheten till fler spekulanter i relevant målgrupp.

Kvällsbilder eller flygfoto

Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Vill du hellre få bilder av din bostad från ovan? I så fall kan du välja flygfoto istället. I detta mervärde ingår även en utökad visningsbroschyr för att få plats med alla vackra, säljande bilder. Detta är ett komplement, inte en ersättning, till den ordinarie bildserien.

Alla gårdar till salu

VILL DU VETA MER OM LANTLIV?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.