Kommersiella
fastigheter.

Vi hjälper dig genom hela processen.

Kommersiella fastigheter

Vi på Våningen & Villan förmedlar kom­mersiella fastigheter i hela Sverige. Letar du efter en kommersiell fastighet eller ska du sälja en kommersiell fastighet? Inga problem, vi hjälper dig. Självklart hjälper vi även till vid överlåtelse av fastigheten. Vi hjälper dig från värdering tills att du är redo för att sälja och skräddarsyr hela processen så att du som kund får precis det du önskar.

 

Våra mäklare kan kommersiella fastigheter

Våningen & Villan hjälper dig att sälja din kommersiella fastighet. När du anlitar oss så utgår vi alltid från dina behov och vad du som kund önskar, vi skräddarsyr processen så att du garanterat blir nöjd. Vi har ett brett nätverk med goda kontakter inom flera branscher som du kan ta del av när du väljer att sälja med oss på Våningen & Villan – både banker, byggbolag och fastighetsbolag. Vi erbjuder alltid service med högsta kvalitet så att du som kund känner dig trygg och säker när du anlitar oss att sälja din kommersiella fastighet.

 

Vi förmedlar din kommersiella fastighet

Varmt välkommen att kontakta oss på Våningen & Villan för mer information om hur vi kan hjälpa dig när du ska sälja din kommersiella fastighet. Vi svarar på alla dina frågor och träffar dig gärna på ett förutsättningslöst möte utan förbindelser.

VILL DU VETA MER?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kommersiella fastigheter till salu