Viken
Kv. Stubbarp
Från 8375 kr/mån
Till 11875 kr/mån
Boarea: 60 - 95 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 91
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Nybyggt i Viken!

I Viken står 91st lägenheter klara belägna i låghus om två plan med loftgång. Lägenheterna är fördelade på 17st 4:or i etage med terrass och uteplats, 38st 3 rum och kök, samt 36st 2 rum och kök. Lägenheterna har hög standard med ljus och tilltalande interiör och är välutrustade i så väl kök som badrum. En p-plats tillhör varje lägenhet och ingår i hyran.

Alla lägenheter i Kv. Stubbarp är uthyrda och inflyttade. Eventuella uppsägningar hyrs löpande ut igen. Anmäl ditt intresse så får du information när något blir ledigt. Du får även information om eventuella kommande uthyrningar.

Titta på en av de fina lägenheterna här: https://vimeo.com/user94737151/review/563128521/c2304df73e

Ansvarig mäklare.

Bostadsbeskrivning


HALL:

Klinker i grå nyans på golv som övergår till eklaminat och väggarna är vitmålade. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-hyllsystem alternativt garderob (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).


BADRUM:

Helkaklat utförande med grå klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i grå laminat. I tvårumslägenheterna är tvättmaskin och torktumlare placerat i klädvårdsrum, där det är klinker på golv och vitmålade väggar. I fyrarumslägenheterna finns även badrum med dusch på ovanvåningen. Samma utförande som badrummet på plan 1.


KÖK:

Tidlöst kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor, rostfria beslag, stänkskydd av vitt kakel och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med dubbel kyl/frys, (förutom i 2:orna som endast består av en) spishäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin samt microvågsugn. Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. Öppen planlösning mot vardagsrummet.


VARDAGSRUM:

Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade.


SOVRUM:

Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. I alla lägenheterna finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-system. I trerums- och fyrarumslägenheterna finns ett respektive ett mindre sovrum med garderob (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).


FÖRRÅD:

Ligger i anslutning till lägenheten och är mellan 2,5 – 4 kvm.


ÖVRIGT:

Vattenburen golvvärme på hela bottenvåningen,radiatorer på ovanvåningen.


HYROR:

2:or 8 375 kr

3:or 10 000 kr

4:or 11 875 kr


VAD INGÅR I HYRAN?

Kabel TV.

1 parkeringsplats


KOSTNADER UTÖVER HYRAN?

KALLVATTEN:

180 kr/månaden debiteras på hyresavin.


SOPHÄMTNING:

240 kr/månaden debiteras på hyresavin.


BREDBAND:

Tecknas via Comhem och bekostas av hyresgästen.


EL/UPPVÄRMNING:

NIBE 370 frånluftsvärmepump. Hyresgästen bekostar och tecknar eget elavtal.


HEMFÖRSÄKRING:

Hyresgästen tecknar en hemförsäkring.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.