Hammarstedts väg, Växjö
Kv. Taket
Från 9483 kr/mån
Till 13700 kr/mån
Boarea: 64 - 95 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 36
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Premiumbostäder till pangpris!

Just nu får du som ny kund hos K-Fastigheter 25% rabatt på hyran t.o.m. 2023.07.31 när du tecknar ett hyresavtal i Kv. Taket. Kv. Taket består av premiumbostäder i storlekarna 2–4 rum och kök, materialval i toppklass, stora fönsterpartier för att optimera ljusinsläppet och är dessutom belägna i attraktiva Vikaholm, Växjö. Exempelhyra med rabatt: 4 rum och kök, 95 kvm, 9 747 kr i månaden, först till kvarn gäller!

Alla lägenheter i Kv. Taket är uthyrda och inflyttade. Eventuella uppsägningar hyrs löpande ut igen. Anmäl ditt intresse så får du information när något blir ledigt. Du får även information om eventuella kommande uthyrningar. Vill du boka in dig för visning? Kontakta ansvarig mäklare. 

Kontakta Minna Fagermar, minna.fagermar@vaningen.se, 0768 77 12 60

Se en film från Kv. Taket: https://vimeo.com/user94737151/review/689675100/68f3bffc0c

Bostadsfakta


Kallhyra (nedan hyror är utan 25% rabatt)
2 rum och kök 64 kvm 9 483 kr/mån
3 rum och kök 95 kvm 13 179 kr/mån
4 rum och kök 95 kvm 13 700 kr/mån

Värme, el & vatten:
Ingår ej i hyran. Kallvatten kostar 160 kr/månad för tvåorna. 200 kr/månad för treorna, 230 kr/månad för fyrorna. Värme, varmvatten och hushållsel bekostas av hyresgästen enligt egen förbrukning

Cykelförvaring:
Ja.

Fiber:
Fiber finns indraget och att tillgå. Hyresgästen står för sitt abonnemang.

Sophantering:
Sopsorteringen kostar 180 kr/månad för tvåorna. 200 kr/månad för treorna. 225 kr/månad för fyrorna.

Parkering:
En P-plats ingår i hyran. Elbilsplatser finns att tillgå. Hyra elbilsladdare: 400 kr + el/mån

Balkong & altan:
Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Övrigt:
Förrådsutrymme tillhör alla lägenheter. Internet och hemförsäkring får hyresgästen ansvara för att teckna. Hiss finns i husen.

Hall:
Klinkergolv och vitmålade väggar. Garderob samt plats för avhängning.

Badrum:
Klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan. Mörk kontraststapel bakom handfat och i vissa fall även bakom wc-stol.

Kök:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Bänkskiva i kompositsten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.

Sovrum:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med plats för enkelsäng och läs/arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.