Gävle
Kv. Strömsbro Trädgårdar
Från 5492 kr/mån
Till 11080 kr/mån
Boarea: 35 - 70.6 m2
Rum: 1 - 3 st
Bostäder: 92
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Bo bekvämt i en hyresrätt.

I Gävle står K-Fastigheters fyra Punkthus färdiga och redo för inflyttning. Husen är sex våningar höga och innehåller 92 lägenheter. Fasaden är sandfärgad med svarta detaljer. Intill husen ligger förråd samt cykelparkeringar. Här har ni närhet till härlig natur och lokaltrafik. Det finns endast ett fåtal lediga två rum och kök kvar.

Visningstider:
26/3 klockan 13:30
2/4 klockan 13:30

Rumsbeskrivning


HALL:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhängning.

BADRUM:

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat.

KÖK:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys för tvåor, dubbel kyl/frys för treor, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är generöst tilltagen och sträcker sig runt hörnet på byggnaden. De lägenheter som ligger i entréplan och därför inte har egen balkong kommer istället ha egen uteplats att disponera över.

SOVRUM:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober.


Hyror:

1 rum och kök, 35 m2, 5 206 kr/mån

2 rum och kök, 61,8 m2, 9 193 kr/mån

3 rum och kök, 70,6 m2, 10 502 kr/mån

Vad ingår i hyran:

Värme och vatten (varmt- samt kallt)

Grundutbud på kabel TV ingår i hyran.

Indraget fiber

Sophämtning

P-plats finns att hyra för 300 kr/månaden

Alla lägenheter på våning två till sex har egen balkong. Lägenheter på våning ett har egen uteplats.

Till alla lägenheter tillhör förrådsutrymme beläget på våning ett och i fristående hus.


Du som hyr via K-Fastigheter tecknar hemförsäkring via följande länk: https://www.k-fastigheter.se/erbjudanden/boendeforsakring-via-croisette/


Dokument.


Broschyr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.