Malmö
Solkvarteret
Boarea: 38 - 102 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 88
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Nej
 

Hitta hem i Solkvarteret!

I Hyllie, Malmö förvaltar Riksbyggen, Solkvarteret bestående av 88 bostäder om 1-4 rok.

Hyllie är ett expansivt område som med sin unika lägesplacering och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt. Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till åk. 6) och Tors förskola. Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer.

I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö. Tillgängligt och modernt men samtidigt nära naturen.

Preliminär inflyttning för hyreslägenheterna är 1 september 2023.

Ansvarig mäklare.

Om bostäderna


I huset finns det finns allt från ettor om 38 kvadrat till fyror om 102 kvadrat. Huset har tegelfasad mot gatan och ljust målad betongfasad mot innergården. På gården finns gemensamma ytor med grus, marktegel och betongsten. Alla lägenheter har balkong eller uteplats av varierande storlek. Dessa har eluttag och belysning. Uteplatser med sittgrupper, grill, odlingslådor, lekredskap, naturlek och fruktträd/buskar. Servicestation för cyklar och boulebana. Det finns också ett miljöhus på gården.


Lägenheterna om 1-2 och 2,5 rum och kök har kombinerad kyl/frys. 3-4 rum och kök har separat kyl och frys. Spisar med varmluftsugn och induktionshäll. Diskmaskin. Kökssnickerier från Marbodal och vitvaror från Bosch/Siemens.


I badrummet finns kommod med tvättställ och spegelskåp med belysning. Duschdörrar i klarglas. Handdukstork med timer. Tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter med undantag för ett fåtal mindre lägenheter som har kombimaskin. Bänkskiva och väggskåp från Marbodal finns över maskinerna. Vitvaror från Bosch/Siemens. Storlekarna varierar i förråden som är placerade i lägenheterna.


Huset värms med ”förnybar” fjärrvärme från E.ON Varmvatten mäts separat för varje lägenhet via IMD. E.ON är elnätsägare. Centrala elabonnemang tecknas av fastighetsägaren. Därefter sker undermätning av lägenhetsel genom IMD och debiteras hyresgäster individuellt. Lägenheterna blir fiberansluta via Tele2.


Det finns 52 p-platser som hyrs via HubPark. Det finns också cirka 260 cykelplatser varav 26 är anpassade för lådcykel. Tillgång till ellådcykelpool.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.