Nyköping
Kv. Mjölkcentralen
Från 6123 kr/mån
Till 11358 kr/mån
Boarea: 44 - 94 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 100
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Hyresrätter vid gamla Mjölkcentralen i Oppeby!

K-Fastigheters fina koncept Låghus och populära Punkthus erbjuder lägenheter från 1 till 4 rum och kök i olika storlekar. I närområdet finns Nyköpingsån med sina vackra promenadstråk, Nyköpings lasarett, förskola, skola, mataffär, pizzeria, frisör mm.
Ta en promenad på 20 minuter så är du på Stora Torget i Nyköping och ta del av puls, cafeér och butiker.

Alla lägenheter i Kv. Mjölkcentralen är uthyrda och inflyttade. Eventuella uppsägningar hyrs löpande ut igen. Anmäl ditt intresse så får du information när något blir ledigt. Du får även information om eventuella kommande uthyrningar.

Ansvarig mäklare.

Rumsbeskrivning


HALL

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avgängning.

BADRUM

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan.

KÖK

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys för två rum och kök, dubbel kyl/frys för tre till fyra rum och kök inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.

SOVRUM

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med gott om plats för enkelsäng och läs/arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.