Hyra
Tillbaka
Malmö
Kv. Högaffeln & Hässjan – Uthyrt!
Från 8432 kr/mån
Till 13250 kr/mån
Boarea: 49 - 77 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 62
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Lediga hyresrätter i Malmö

Mellan Hyllie och Kalkbrottet i Limhamn ligger expansiva Elinegård där K-Fastigheter uppför attraktiva hyresrätter belägna i två lamellhus om fyra våningar. Lägenheterna är av stor variation på både storlek och utformning och har generösa balkonger ut mot gatan. Innergården ligger avskärmat i söderläge, garage är placerat under gården. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats och de två största lägenheterna har dubbla balkonger. Interiören är ljus och tilltalande med en hög standard i såväl kök som badrum. Exteriört har fasaden ett rent formspråk med puts och inslag av varma trädetaljer. Kring huset kommer vass att planteras för att smälta in i omgivningarna.

Elinegård är ett attraktivt och populärt område, beläget i utkanten av Limhamn. Här bor du med den fantastiska naturen kring Kalkbrottet utanför porten med fina promenadstråk, gång- och cykelvägar, goda kommunikationsmöjligheter med buss till Hyllie och in till centrala Malmö. Från Hyllie tar du dig vidare med tåg till övriga delar av Sverige samt vidare ut i Europa via Köpenhamn. Ett levande område med blandad bebyggelse med både radhus, flerbostadshus och redan nu finns det en matbutik, förskola och skola. Allt inom cykelvänligt avstånd!

Kontakt: Maja Fritzell, maja.fritzell@vaningen.se, 0701 42 25 68

Rumsbeskrivning


Hall:

Ljusgrått golv av klinker som sedan övergår i eklaminat golv och vitmålade väggar. Här finns garderob samt plats för avhängning på hatthylla (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).

Badrum:

Helkaklat utförande med ljusgrå klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i grå laminat

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten (Silestone) och stänkskydd av liggande vitt kakel. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll och köksfläkt.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Garderob alt en skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning, beroende av vilken storlek på lägenhet (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).

Lägenhetsförteckning:

2 rum och kök 32 lägenheter

3 rum och kök 22 lägenheter

4 rum och kök 10 lägenheter

Garage 70 st

Hyror:

2 rum och kök 49-55 kvm Hyra från 8 432 kr/mån

3 rum och kök 66-68 kvm Hyra från 11 358 kr/mån

4 rum och kök 77-98 kvm Hyra från 13 250 kr/mån

Vad ingår i hyran?

Värme, vatten & kabel-TV ingår i hyran.

Bredbandet är anslutet till Tele2. Tecknas och bekostas av hyresgästen.

Parkering 750 kr/mån.

Hemförsäkring och el tecknas och bekostas av hyresgästen

Lägenheter på plan 1 har uteplats i anslutning till lägenheten och från plan 2 har alla lägenheter balkong, varav de två största fyrarumslägenheterna har dubbla balkonger.

Förrådsutrymme är placerade i lägenheterna och i vissa lägenheter utgörs av skjutdörrsgarderob.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.