Stenhuggarevägen, Älmhult
Kv. Lyckan – Uthyrt!
Från 5670 kr/mån
Till 10600 kr/mån
Boarea: 54 - 74 m2
Rum: 2 - 3 st
Bostäder: 32
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Vill du bo i Älmhults snyggaste hyresrätter?

På Stenhuggarevägen 4,6 hittar du dessa fina hyreslägenheter. Kv. Lyckan består av K-Fastigheters höga standard, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Välutrustade med Ballingslövs kök och stenbänkskiva. Lägenheterna innehåller helkaklat badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Området är beläget 5 minuter med bil utanför centrala Älmhult med närhet till skolor, kollektivtrafik och IKEA.

Projektet är uthyrt men kontakta oss för att ställa din i kö till hyresrätterna. Kontakt: Minna Fagermar, minna.fagermar@vaningen.se, 0768 77 12 60

Bostadsfakta


Hall:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns städskåp samt plats för avhängning (hatthylla)


Badrum:

Ljusgrått klinkergolv och grå helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat.


Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, (glaskeramik) spis med ugn.


Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är generöst tilltagen och sträcker sig runt hörnet på byggnaden. De lägenheter som ligger i entréplanet och därför inte har egen balkong kommer istället ha egen uteplats att disponera över.


Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I lägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även garderob.


Värme, el och vatten:

I hyran ingår värme, vatten och kabeltv. Hushållselen ingår ej.


Fiber:

Fiber finns att tillgå.


Sophantering:

Sophantering med fullsortering sker i separata miljörum på gården.


Parkering:

Parkeringsplats finns att hyra separat för 200 kr/månad. 33 platser varav en handikapp.


Balkong & altan:

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.


Förråd:

Förrådsutrymme tillhör alla lägenheter. Förrådshuset ligger mellan de båda husen.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.