Hyra
Tillbaka
Västra Rissne, Sundbyberg
Luntmakaren 1 – ansökningstiden har löpt ut!
Från 8438 kr/mån
Till 17446 kr/mån
Boarea: 34 - 90 m2
Rum: 1 - 4.5 st
Bostäder: 24
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Hitta hem i Västra Rissne

Ansökningstiden har nu löpt ut.

På Kavallerivägen i Rissne upprättar Bantorget (som riksbyggen kommer förvalta) 169st nyproducerade hyresrätter. Lägenheterna som håller på att byggas är bostäder på 1 till 4 rum och kök alla med balkonger eller egen uteplats. Hyresrätterna håller genomgående hög standard med ljusa toner och hållbara materialval.

Våningen & Villan hyra förmedlar 24st av Bantorgets hyresrätter, dessa belägna i hus 4.

Rissne är en stadsdel i västra delen av Sundbybergs kommun. På gångavstånd från bostäderna har du natursköna Rissne Ängar, likaså affärer och restauranger. Det är cykelavstånd till Sundbybergs centrum och med tunnelbanas blå linje är du på ca 15 minuter inne på Stockholm C.

Preliminärt inflyttningsdatum för hyreslägenheterna i hus 4 beräknas till den 1/5 2023.

Om bostäderna

Inredningen i Luntmakaren är ljus och modern med hållbara materialval. Köken går i vitt med vitvaror från Siemens eller likvärdig. Kombinerad kyl/frys i 1–2 rok. Separat kyl och frys i 3–4 rok. Samtliga hyresrätter är utrustade med diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Alla badrum är helkaklade med golv i klinker. De är utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Duschväggar i glas med inredning från Svedbergs.


Balkonger/uteplatser

Samtliga lägenheter har tillgång till balkong eller uteplats. Balkongerna kommer variera i storlek enl. planritningar. Uteplatser ramas in med växtlighet eller annat för att skapa avskildhet och insysnsskydd. Balkong- och terrassräcken i glas mot Kavallerivägen samt pinnräcken mot innergård.


Om fastigheten

Kvarteret består av 5 huskroppar varav Våningen & Villan hyra förmedlar 24st hyresrätter belägna i hus 4. Stomme är av betongbjälklag med bärande samt lägenhetsavskiljande väggar i betong. Fasaden är i tjockputs med bakomliggande luftspalt.


Gård

Sittplatser och bord för de boende finns på innergården, en perfekt mötesplats att lära känna grannarna på. Det kommer även finnas lekmöjligheter för yngre barn.


Uppvärmning

Uppvärmning genom fjärrvärme och vattenburna radiatorer. UC placerad i källare. Varmvatten mäts individuellt för varje lägenhet via IMD.


Ventilation

Till- och frånluftsventilation med återvinning av typen FTX. Separata imkanaler för köksventilationen ansluten till köksfläkt.


El

Undermätning av lägenhets-el genom IMD. IMD-system installeras för mätning av el och varmvatten i respektive lägenhet.


Bredband, TV, telefoni

Lägenheterna förses med möjlighet till TV, telefoni och internet via fiberanslutning. Hyresgästen ansvarar för att teckna själv.


Bil- och cykelparkering

66 st p-platser i garage inom fastigheten varav 5 bilpoolsplatser. 350 st cykelplatser varav majoriteten inomhus i komplementbyggnad på gården samt i bottenplan av hus 5. Lägenhetsförråd är placerade inne i lägenheter samt på vindsplan i hus 2 och 4. Förrådsstorlekar varierar och framgår av planritningar.


Hemförsäkring

Hyresgästen ansvarar för att teckna en hemförsäkring.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.