Växjö
Kv. Trollet 2
Boarea: 47.3 - 72.9 m2
Rum: 2 - 3 st
Bostäder: 156
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

K-Fastigheter utökar Kv. Trollet!

K-Fastigheter utvecklar befintligt Kv. Trollet i Teleborg, Växjö genom att bygga ytterligare hyresrätter på fastigheten Trollet 2.

Byggnationen innefattar 156 hyreslägenheter i koncernens koncepthus Punkthus placerade i suterräng. Hyreslägenheterna byggs i storlekar från två till tre rum och kök med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. På fastigheten byggs även tre miljöhus och 135 parkeringsplatser kommer att tillhöra fastigheten.

Kv. Trollet som är under pågående förvaltning omfattar sedan tidigare byggnation, 48 stycken hyreslägenheter i storlekar mellan två och fyra rum och kök. Lägenheterna håller hög standard med  tillhörande uteplats eller balkong vilket ger en härlig radhuskänsla i västerläge. Området är familjevänligt med närhet till skog, sjöar, lekplatser, matbutiker, universitet samt goda pendlingsmöjligheter och är under tillväxt.

Byggnationen är planerad att färdigställas i juni 2023. Nu är vi igång med uthyrningen av Kv. Trollet 2. Du som tecknar ett hyresavtal i dessa fina hyresrätter får dessutom 15% rabatt på hyran under de första 12 månader. 

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.