Gävle
Kv. Travbanan
Från 5064 kr/mån
Till 12449 kr/mån
Boarea: 31 - 85 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 60
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Lediga hyresrätter intill Gävletravet!

Intill Gävletravet står nu tre lamellhus som innehåller hyreslägenheter klara. Totalt 60st lägenheter fördelat över 1–4-rum och kök som nås från loftgångar längs fasaden. Samtliga 2-4- rum och kök har en egen balkong eller altan, även alla 1- rum och kök på markplan har egen altan.

Invändigt håller samtliga lägenheter hög standard med fina materialval, smart och effektivt IKEA-kök samt ett rymligt förråd. Till alla lägenheter hör även ett externt förråd.

Titta på visningslägenheten här

Visningstider:
26/3 klockan 12:00
2/4 klockan 12:00

Hall: 

​Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. Här finns garderob samt kapphylla för avhängning och förvaring. I anslutning till hallen finns även ett förråd.


Badrum: 

Mörkgrå plastmatta och vita helkaklade väggar. Här finns wc, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.


Kök: 

Golv i ljus ekparkett och köksinredning från IKEA med vita skåpsluckor och matchande vitt kakel. Köket är utrustat med inbyggd induktionshäll, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet.


Vardagsrum: 

Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong alternativt altan, beroende på våningsplan.


Sovrum: 

Golv i ljus ekparkett och vitmålade väggar. I 2–4 rumslägenheterna finns det ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt två platsbyggda garderober. I 3- och 4 rumslägenheterna finns det ett respektive två mindre sovrum alternativt arbetsrum, här finns det plats för en mindre säng samt läs-/arbetshörna. I enrumslägenheterna finns sovalkov i anslutning till vardagsrummet med plats för en mindre dubbelsäng samt sängbord.


Balkong: 

Till enrumslägenheterna hör det till en altan för de som är belägna på markplan och till 2-4 rumslägenheterna hör en balkong, alternativt altan vid markplan.


Övrigt: 

Till varje lägenhet hör ett externt förråd och det finns tillgång till p-plats för 300kr/månad.


Område:

Här intill Gävletravet i Gavlehov har du allt du behöver med matbutiker, skolor och förskolor nära till hands. Perfekt boende även för den sportintresserade med närhet till elljusspår, gym, tennisklubb, golfklubb, Monitor ERP Arena, Gavlevallen och självklart travet. Härifrån har du centrum endast 3 km bort som du når smidigt med buss eller cykel.Lägenheterna:

31 kvm, 1 rum och kök, 4 950 kr

55 kvm, 2 rum och kök, 8 250 kr

72 kvm, 3 rum och kök, 10 600 kr

85 kvm, 4 rum och kök, 11 800 kr


Du som hyr via K-Fastigheter tecknar hemförsäkring via följande länk:

https://www.k-fastigheter.se/erbjudanden/boendeforsakring-via-croisette/Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.