Kävlinge
Kv. Saltmästaren 2 – Uthyrt!
Från 5250 kr/mån
Till 11100 kr/mån
Boarea: 33 - 72 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 65
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Bo på bästa läge i Kävlinge!

Mitt i centrala Kävlinge har K-Fastigheter uppfört koncepthus Lamellhus om fem våningar med totalt 65 lägenheter. Här erbjuds en stor variation gällande planlösning och utformning, allt från kvadratsmarta 1 rum och kök till rymliga 4 rum och kök. Interiören är tilltalande och håller mycket hög standard. Kök från Ballingslöv med bänkskiva i sten och badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna nås via loftgång som är placerad in mot gården och balkongerna är vända mot gatan. Givetvis finns hiss i fastigheten.

Läget är oslagbart och här bor du centralt med närhet till restauranger, livsmedelsbutiker och shopping. Goda kommunikationsmöjligheter med bara fem minuterspromenadavstånd till tågstation.

Projektet är uthyrt! 

Rumsbeskrivning


Hall:

Ljusgrått golv av klinker som sedan övergår i eklaminat golv och vitmålade väggar. Här finns hatthylla med plats för avhängning.


Badrum:

Helkaklat utförande med ljusgrått klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare (några av 1 rum och kök samt 2 rum och kök har kombinerad tvättmaskin/torktumlare, se planritning) med ovanliggande bänkskiva i grå laminat.


Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar.


Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och rostfria handtag. Grå bänkskiva i sten (Silestone) och stänkskydd av liggande vitt kakel. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll och köksfläkt.


Sovrum: Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Garderob alt en skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning, beroende på storlek på lägenhet (samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång).


Lägenhetsfördelning

1 rum och kök från 33,4 kvm 6 stycken

2 rum och kök från 49,1 kvm 30 stycken

3 rum och kök från 68 kvm 20 stycken

4 rum och kök från 71,8 kvm 9 stycken


Hyror

1 rum och kök

hyra från 5 250 kr/mån

2 rum och kök

hyra från 8 100 kr/mån

3 rum och kök

hyra från 10 250 kr/mån

4 rum och kök

hyra från 11 100 kr/mån


Vad ingår i hyran?

Värme, vatten & kabel-TV

Ingår i hyran.


Bredband

Anslutet till Tele2. Tecknas och bekostas av hyresgästen.


Parkering

Finns möjlighet att hyra i garageplats i P-hus. Anmäl intresse för garageplats vid tecknade av lägenhet.


Hemförsäkring/elavtal

Hemförsäkring (obligatorisk) och el tecknas och bekostas av hyresgästen.


Övrigt

Balkong

Merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. 1 rum och kök om 33,4 kvm har fransk balkong. Se planritning.


Förråd

Förrådsutrymme är placerade i lägenheterna och i vissa lägenheter utgörs av skjutdörrsgarderob.

Se planritning.


Kävlinge

Kävlinge är en trevlig ort som bjuder på ett mysigt centrum med många småbutiker och fantastiska kommunikationsmöjligheter med både buss- och tågförbindelser. Orten är och har länge varit en viktig järnvägsknut. Kävlinge ligger naturskönt vid Kävlingeån som inbjuder till friluftsaktiviteter såsom paddling och fiske.


Här är blandad bebyggelse med villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyreslägenheter. Här finns gång- och cykelvägar till förskola, skola, idrottsplats, golfbana och annan service. Kommunen växer och det är planerat med 3500 nya bostäder inom tio år och i takt med det även utbyggnad av skola och barnomsorg. Trevliga promenad- och löparslingor finns längs med ån mellan orterna. Här finns också flera restauranger och trevliga caféer.


I kommunen finns även shoppingcentret Center Syd med intilliggande handelsområde och stora mataffärer. Längst västerut i kommunen ligger Barsebäckshamn som lockar med hav, stränder och mysig hamnmiljö. Bussförbindelser finns mellan Kävlinge och Barsebäckshamn. I Kävlinge har man ett stort utbud av förskolor och grundskolor. Här finns fyra grundskolor från årskurs F-6 samt en skola som är för årskurs 7-9.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.