Växjö
Kv. Pelikanen
Från 9180 kr/mån
Till 10964 kr/mån
Boarea: 62 - 71 m2
Rum: 2 - 3 st
Bostäder: 54
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Nej
 

Hyreslägenheter på lugnt och centralt läge!

Äntligen kan ni nu erbjuda dessa fantastiska hyresrätter på lugnt och centralt läge i norra centrum. Alla tre husen på Armborstvägen ligger i sutteräng med förråd i källardelen. Plan 2 – 4 disponeras med 2 – 3 rumslägenheter där samtliga har stora terrassliknande hörnbalkonger.

Utgång till balkong både från vardagsrummet och från sovrummet. I trerumslägenheterna nås balkongen enbart från det stora sovrummet och det mindre sovrummet har fönster ut mot balkongen. På Armborstvägen bor ni på ett lugnt hemtrevligt område och närhet till allt ni kan önska. Härifrån tar det inte mer än 7 minuter att cykla till centralstationen, perfekt för pendlaren.

Alla lägenheter i Kv. Pelikanen är uthyrda och inflyttade. Eventuella uppsägningar hyrs löpande ut igen. Anmäl ditt intresse så får du information när något blir ledigt. Du får även information om eventuella kommande uthyrningar. Vill du komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare. Teckna ett hyresavtal i Kv. Pelikanen och få 15 % på hyran fram till 31/12 2023. 

Kontakta Minna Fagermar, minna.fagermar@vaningen.se, 0768 77 12 60.

Bostadsbeskrivning


Hall:

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar.Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhängning.

Badrum:

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat.

Kök:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är generöst tilltagen och sträcker sig runt hörnet på byggnaden. De lägenheter som ligger i entréplanet och därför inte har egen balkong kommer istället ha egen uteplats att disponera över.

Sovrum:

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob

Värme, el och vatten:

I hyran ingår värme vatten och kabeltv. Hushållselen ingår ej.

Cykelförvaring:

Cykelhus med tak som ska byggs under våren på innergården

Fiber:

Fiber finns att tillgå.

Sophantering:

Sophantering med fullsortering sker i separata miljörum på gården.

Parkering:

Parkeringsplats finns att hyra separat för 357 kr/månad.

Balkong och altan:

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Övrigt:

Förrådsutrymme tillhör alla lägenheter. Den översta våningen mot vägen har ljudisolerade fönster och glasskiva längs räcket på balkongen.


Dokument.


Broschyr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.