Helsingborg
Kv. Maria Mosaik
Från 4975 kr/mån
Till 10532 kr/mån
Boarea: 26 - 77 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 361
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Hitta hem i populära Mariastaden!

Kv. Maria Mosaik erbjuder en variation av lägenhetsstorlekar mellan 1–4 rum och kök. Det består av två kvarter med hus om 4–7 våningar. Sedan 2019 har de fina bostäderna stått inflyttningsklara med väl genomtänkta och smarta planlösningar. Bostäderna har fina materialval och stora fönsterpartier för att släppa in ljuset.

Hyresrätterna är belägna i populära Mariastaden, en ung stadsdel med närhet till både staden och naturen. Här finns skolor, idrottsarena, skatepark med mera. Några hundra meter från kvarteret ligger Mariastadens lokalcentrum med bland annat matbutik, gym och apotek.

Inflyttning sker löpande och inflyttningsdatum är flexibelt. Kontakta oss idag för att hitta ditt nya hem.

Ansvarig mäklare.

Om bostäderna


Köket består av vita släta luckor och är utrustade med diskmaskin samt microvågsugn. Badrummen är kaklade med klinkergolv och har tvättmaskin och torktumlare. I 1 rum och kök finns en kombimaskin. Vidare har lägenheterna genomgående ekparkettgolv.


Kvarteret Maria Mosaik består av två kvarter med hus om 4–7 våningar. Från våning 1 och uppåt har lägenheterna antingen balkong eller uteplats. Fasaderna är utformade för att få en urban och varierad karaktär. Taken är försedda med solceller för att minska fastigheternas miljöpåverkan. Under husen finns garage, här finns också laddplatser till elbilar. Hiss finns i alla trappuppgångar.


Viktig information


– Det är varmhyra och det ingår både kall & varmvatten i hyran. Hyresgästen ansvarar för att teckna avtal avseende hushållsel samt tv & internet. Huset består av Telia öppen fiber vilket betyder att hyresgästen kan välja mellan flera olika leverantörer.

– Garage finns under fastigheterna. Dessa hyrs ut av CBRE. Du som hyresgäst kontaktar dem via mail på hyresadministration@cbre.com. Platserna kostar ca 800 kr i månaden. Det finns även ett par laddplatser för elbil.

– Förråd finns till vissa av bostäderna. Se lägenhetslistan för vilka som har/inte har förråd.

– Hemförsäkring ansvarar hyresgästen själv för att tecka vid inflytt.


Mariastaden


Mariastaden är en populär och ung stadsdel, med närhet till både staden och naturen. Här finns skolor, idrottsarena, skatepark m.m. Några hundra meter från kvarteret ligger Mariastadens lokalcentrum med matbutik, gym och apotek.


Bara 180 meter från din port ligger Maria Station och därifrån tar det endast sex minuter med Pågatåget in till centralstationen i Helsingborg. Närmaste busshållplats hittar du 300 meter bort och på bara 10 minuter med bussen är du framme vid Knutpunkten i centrum. Så läget är perfekt för kollektiva färdmedel. Föredrar du cykel finns det fina cykelvägar till centrum, en sträcka på 4,5 kilometer.


I närheten av Mariastaden finns det gott om vacker natur. Ta en promenad genom Pålsjö skog, längs den ringlande Pålsjöbäcken och stanna till vid Pålsjöpaviljongen för en nygräddad våffla. Eller varför inte höja pulsen i något av områdets upplysta motionsspår. I närheten finns också ridhus, fotbollsplaner och tennisbanor.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.