Hässleholm
Kv. Kokhuset
Från 8697 kr/mån
Till 12187 kr/mån
Boarea: 60 - 94 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 38
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Hitta ditt nya drömhem!

På Transportgatan i Hässleholm har K-Fastigheter upprättat 38 stycken hyresrätter fördelat över 2–4 rum och kök. Promenera längs med Almaån och låta naturen ge dig återhämtning eller varför inte ta en shoppingtur? Förskola, skolor och gym finns i samma kvarter och mataffärer når du med bil på 5 minuter. Flexibel inflyttning. Vi håller visning varje måndag i Kv. Kokhuset klockan 17.00, anmäl dig till ansvarig mäklare.

Kontakt: Maja Fritzell, maja.fritzell@vaningen.se, 0701 42 25 68

Rumsbeskrivning


HALL

Klinker i grå nyans på golv som övergår till eklaminat och väggarna är vitmålade. Förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-hyllsystem alternativt garderob.


BADRUM

Helkaklat utförande med grå klinker och kakel. Utrustat med wc, kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasvägg och handdukstork (elektriskt). Utöver detta finns tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva i grå laminat. I tvårumslägenheterna är tvättmaskin och torktumlare placerat i klädvårdsrum, där det är klinker på golv och vitmålade väggar. Fyrarumslägenheterna har två badrum med dusch, ett på varje våningsplan.


KÖK

Tidlöst kök från Ballingslöv, rostfria beslag, stänkskydd av vitt kakel och bänkskiva i sten. Köket är utrustat med dubbel kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin samt microvågsugn (tvårumslägenheternas är utrustade med endast kyl/frys). Alla vitvaror är i rostfritt utförande. Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. Öppen planlösning mot vardagsrummet.


VARDAGSRUM

Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade.


SOVRUM

Golv i eklaminat och väggarna är vitmålade. I alla lägenheterna finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob med Elfa-system. I trerums- och fyrarumslägenheterna finns ett respektive ett mindre sovrum med garderob.


FÖRRÅD

En del av lägenheterna har endast invändigt förråd och andra har även externt förråd.


ÖVRIGT

Vattenburen golvvärme på hela bottenvåningen, radiatorer på ovanvåningen. Samtliga garderober är inredda med ett hyllplan och en stång.


KALLHYRA

2 rum och kök 8 703 kr

3 rum och kök 10 297 kr

4 rum och kök från 11 550 kr

Kabeltv ingår i hyran


KOSTNADER UTÖVER HYRAN

KALLVATTEN

180 kr/månaden debiteras på hyresavin.


SOPHÄMTNING

240 kr/månaden debiteras på hyresavin.


BREDBAND

Tecknas via Comhem och bekostas av hyresgästen.


PARKERINGSPLATS/GARAGE

375 kr i månaden


EL/UPPVÄRMNING

NIBE 370 frånluftsvärmepump. Hyresgästen bekostar och tecknar eget elavtal.


HEMFÖRSÄKRING

Hyresgästen tecknar en hemförsäkring.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.