Älmhult
Kv. Kedjan
Från 3087 kr/mån
Till 8867 kr/mån
Boarea: 29 - 97 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 94
Hiss: Ja
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Nybyggda hyresrätter i nybyggt område!

Hyresrätterna är belägna i ett helt nytt område nära stadens centrum. Exempelhyra med rabatt: 4 rum och kök på 72,5 kvm, 7 283 kr i månaden. Här kommer du att ha närhet till lekplatser, skogen och med bil tar du dig till IKEA på 10 min. Gemensamma uteplatser kommer att finnas runt om i området. Först till kvarn gäller.

Erbjudande:
Nu får du som tecknar dig för en lägenhet 30% i rabatt på hyran i 18 månader med start från inflyttningsdatum!

Inflyttning: Punkthus 1 januari och Lamellhuset 1 mars 2023.

Kontakta ansvarig mäklare redan idag: Minna Fagermar, minna.fagermar@vaningen.se, 0768 77 12 60

Bostadsbeskrivning


Hall

Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avgängning på hatthylla.


Badrum

Ljusgrått klinkergolv och gråa helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet på nedre plan är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med tillhörande arbetsbänk i grå laminat. I fyrarumslägenheterna finns två fullt utrustade badrum, ett i varje våningsplan.


Kök

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys för två rum och kök, dubbel kyl/frys för tre till fyra rum och kök inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och inbyggd spishäll. Öppen planlösning mot vardagsrummet.


Vardagsrum

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens balkong eller uteplats, beroende på våningsplan.


Sovrum

Golv i eklaminat och vitmålade väggar. I tvårumslägenheterna finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheterna finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även en skjutdörrsgarderob. I trerumslägenheternas mindre sovrum finns gott om plats för enkelsäng och läs-/arbetshörna, och här finns även två platsbyggda garderober. I fyrarumslägenheterna finns ett sovrum i entréplanet, med plats för dubbelsäng och med en skjutdörrsgarderob. På ovanvåningen finns två sovrum med gott om plats för enkelsäng och läs/arbetshörna. På ovanvåningen finns också en rejäl balkong/takterrass om ca 26 kvm.


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.