Bromölla
Bromölla
Från 5410 kr/mån
Till 7546 kr/mån
Boarea: 57 - 85 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 255
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Nej
 

Hitta hem i Bromölla!

Akka egendom hyr ut ca 255 hyresrätter i Bromölla och vi tar hand om uthyrningen av dessa. Samtliga lägenheter ligger inom gångavstånd till tågstation och matvarubutik. Adresserna är Fjällkingegatan 10-12, Ågatan 28-34, Ågatan 39, Ågatan 17-19, Hagagatan 6-10, Sölvegatan 3-5 samt Dalagatan 5-11.

Det finns lägenheter i olika storlekar i beståndet, och allt från 1-4 rum och kök kan vara till uthyrning. Kontakta ansvarig mäklare för information om vilka lägenheter som är till uthyrning just nu. Uthyrningen sker löpande och utan kösystem, så vänta inte med att höra av dig! Fastighetsägare är Akka Egendom, fastigheten sköts och förvaltas av HSB Skåne.

Ansvarig mäklare.

Fakta


Byggår:

1948-1953

Tvättstuga:

Tvättstuga finns i vartannat hus och du kommer in till dem med din lägenhetsnyckel även om du behöver gå till huset bredvid. Enda skillnaden är tvättstugan på Ågatan 34 då porten har portkod. Då får alla boende som ska tvätta där en bricka för att komma in.

Hushållssopor:

Sopkärl för hushållssopor finns placerade utanför husen, ungefär vid vart annat så du kan behöva gå till huset bredvid.

Återvinning:

Grovsopor och all annan återvinning ansvarar du som hyresgäst själv för att transportera bort.

TV/Bredband:

Bor du på Ågatan 17-19 eller Fjälkingegatan 10-14 ingår ett basutbud av TV-kanaler via Comhem i din hyra. Bor du istället på Dalagatan 5-11, Hagagatan 3-12, Sölvegatan 3-5 eller Ågatan 28-39 ingår ett basutbud via Telias fiber. På alla adresser gäller att om man är intresserad av ytterligare kanaler så hör man av sig själv till leverantören och beställer det. Internet fås genom fiber på alla adresser och du som hyresgäst står själv för tecknandet av ditt bredbandsabonnemang.

EL:

Du tecknar ett eget abonnemang för hushållsel.

Förråd:

Förråd till varje lägenhet finns, antingen på vinden eller i källaren beroende på vilket hus du bor i.

Brandvarnare:

I alla lägenheter finns brandvarnare monterad, kontrollera funktionen då och då. Om den inte fungerar trots batteribyte – kontakta oss!


Bromölla


Bromölla är centralorten i Bromölla kommun som är belägen vid havet i nordöstra Skåne strax öster om Kristianstad. Här bor omkring 7 800 personer. Bromölla är en gammal bruksort med rik historia. Här finns mycket kultur bevarad från den tidiga tillverkningsindustrin men även också härliga naturupplevelser med vackra bokskogar och stränder längs Östersjökusten. Bromölla är även känt för att vara rikt på fossil och på Ifötorget finns ett av världens största keramiska konstverk föreställande två urtidsödlor. I Bromölla finns både förskolor och skolor F-9 och i närliggande Sölvesborg finns gymnasieskola. Högskola finns på nära pendlingsavstånd i Kristianstad. Våra lägenheter ligger belägna centralt i Bromölla med nära gångavstånd till tågstationen. Är du intresserad av att bo i Bromölla?


Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.