Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Svedala

Här sitter våra mäklare i Svedala

I Svedala har vi nyligen etablerat oss via en fusion med anrika mäklarfirman Ekenstam. Förutom att vi säljer bostäder i Svedala kommun har vi även ett koncept med fokus på livet på landet där vi förmedlar gods och gårdar.

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Skåne. I Svedala har vi en bobutik i centrum på Storgatan 35.


Mäklarna i Svedala fokuserar på att göra din bostadsaffär så smidig som möjligt. Genom vårt koncept - du väljer, vi säljer - skräddarsyr vi din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex homestyling och flyttstädning. Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Du behöver inte tänka på bostadsaffären, den tar vi hand om helt enkelt!

 

Vi får bostäder sålda i Svedala kommun


I Bara och Svedala har vi sålt bostäder sedan 1998.


Kostnadsfri värdering av din bostad är en självklarhet! Kontakta våra fastighetsmäklare i Svedala på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se


Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. Välkommen till Våningen & Villan och våra mäklare i Svedala. Vi får bostäder sålda där du bor!

 

Storgatan 35
233 31 Svedala
Tel: 040-98 11 77

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på