Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Nyköping

Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö och sydvästra Skåne. När vi valde att expandera utanför Skånes gränser föll valet på Nyköping som andra etablering efter Norrköping. Välkommen till Våningen & Villan, din mäklare i Nyköping!

 

På vårt Nyköpingskontor arbetar ett professionellt team av erfarna mäklare. Tillsammans har de åtskilliga lyckade försäljningar och bostadsaffärer bakom sig. De kan Nyköping med dess omgivningar och ger allt för att leverera bästa tänkbara bostadsaffär till dig som väljer att anlita oss som mäklare. Du som köper, säljer eller vill värdera din bostad gör det med kunskapen och tryggheten från erfarna Nyköpingsmäklare.

 

Bland våra mäklare i Nyköping hittar vi Daryoush Delfi, som bland annat vunnit titeln ”årets rookie” för sin insatser som mäklare i Nyköping. Vi är säkra på att du som kund kommer att vara i trygga och kompetenta händer när du väljer att anlita oss som mäklarpartner för din bostadsaffär.

 

 

Vi får bostäder sålda i Nyköping

 

 

Vi tycker om mervärden och låter alltid två mervärden ingå i din bostadsaffär. Du väljer själv vilka det blir för att din bostadsaffär ska passa just dig och dina förutsättningar. Välj att bredda målgruppen och satsa på tidningsannonser och Digital Deluxe i sociala medier. Eller så kan du välja att flyttstädning och homestyling ska ingå. Du väljer, vi säljer!

 

Bostadsaffären ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig som säljare. Dessutom vill vi att din bostad ska bli såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Det är möjligt tack vare vår framgångsrika affärsmodell som sätter dig och din bostad i fokus. Vårt mål är att varje bostadsaffär ska bli till den bästa.

Läs mer om att sälja med Våningen & Villan.

 

 

Din lokala mäklare i Nyköping

 

 

Arnö, Brandholmen, Brandkärr, Bryngelstorp, Dammgruvan, Ekensberg, Fågelbo, Högbrunn, Harg, Hållet, Nöthagen, Blommenhov, Anderslund, Isaksdal, Krikonbacken, Hagalund, Spelhagen, Malmbryggshagen, Oppeby gård, Påljungshage, Rosenkälla, Stenkulla, Oxbacken, Väster och Öster. Vi förmedlar bostäder, våningar och villor i hela Nyköping med omnejd!

 

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Nyköping. Vi får bostäder sålda!

 

 

Kostnadsfri värdering av ditt hus eller din lägenhet är en självklarhet för oss.
Kontakta våra fastighetsmäklare i Nyköping på 072-023 56 88 eller maila till info@vaningen.se.
Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på