Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Malmö

Här sitter våra mäklare i Malmö

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö. På våra tre Malmökontor, huvudkontoret i Slottsstaden, Citykontoret och Dockankontoret, arbetar kompetenta och engagerade mäklare tillsammans med vår administration och marknadsavdelning.
På vårt moderna huvudkontor, beläget i hjärtat av Slottsstaden, finns vårt professionella kundcenter och marknadsavdelning. Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Nöjda kunder resulterar också i rekommendationer vilket är ett tydligt bevis på att vår affärsmodell är både lyckad och framgångsrik.


Med hjälp av vårt unika koncept fokuserar mäklarna i Malmö på att skräddarsy din bostadsaffär enligt dina önskemål. I vår tjänst ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex flyttstädning och homestyling. Du väljer, vi säljer! Allt för att du ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode, samtidigt som säljprocessen ska vara så enkel och bekymmersfri som möjligt. Tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om!

 

Vi får bostäder sålda i Malmö


Segevång, S:t Knut, Rosengård, Slottsstaden, Höja, Nobeltorget, Hästhagen, Davidshall, Limhamn, Videdal, Bunkeflostrand, Kvarnby, Virentofta, Nydala, Gamla Väster, City, Drottningtorget, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Högaholm, Bulltofta, Riseberga, Johanneslust, Västra Hamnen, Dockan, Söderkulla, Sofielund, Solbacken, Djupadal, Bellevue, Fridhem, Lindeborg, Kulladal, Borgmästaregården, Hyllie, Möllevångstorget, Värnhem, Lugnet, Kirseberg, Hästhagen, Fågelbacken…ja vi förmedlar villor och bostadsrätter i hela Malmö.


Kostnadsfri värdering av din bostad är en självklarhet! Kontakta våra fastighetsmäklare i Malmö på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se


Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Malmö. Vi får bostäder sålda!

 

HUVUDKONTOR SLOTTSSTADEN

Tel: 040-98 11 77
Mariedalsvägen 45
217 45 Malmö

 


 

Dockan

Här sitter våra mäklare i Malmö på Dockan

Kontorschef
Nina Berglund
0723-73 42 35
nina.berglund@vaningen.se

Isbergs gata 8C
211 19 Malmö

 


City

Här sitter våra mäklare i Malmö City

Kontorschef
Michaela Thulin
0760-51 73 77
michaela@vaningen.se

Studentgatan 2
211 38 Malmö

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på