Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Norrköping

Våningen & Villan mäklare kontor i Norrköping

Mäklarkontoret i Norrköping är vårt första kontor utanför Skånes gränser. Sedan starten 1998 har Våningen & Villan blivit en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i Malmö och sydvästra Skåne och nu är det alltså dags att ta framgångsreceptet till Östergötland och Norrköping.

 

På Norrköpingskontoret arbetar erfarna mäklare. De kan sin stad och har många lyckade försäljningar bakom sig. Du som vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan göra det med tryggheten från lokala professionella fastighetsmäklare.

 

Vår kontorschef heter Roger Buske. Med flera utmärkelser från Norrköping, däribland ”årets mäklare” är vi säkra på att både köpare och säljare kommer att vara i trygga händer hos Våningen & Villan.

 

Vi får bostäder sålda i Norrköping

 

När du säljer bostad med oss får du alltid välja två mervärden som ska ingå i din bostadsaffär. Kanske väljer du flyttstädning och homesstyling, eller så väljer du att maximera räckvidden och satsar på Digital Deluxe och tidningsannonser. Du väljer, vi säljer!

 

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.


Läs mer om att sälja med Våningen & Villan.

 

Din lokala mäklare i Norrköping

 

Fiskeby, Pryssgården, Enebymo, Himmelstalund, Haga, Ingelsta, Lagerlunda, Herstadberg, Slottshagen, Händelö, Butängen, Marielund, Saltängen, Nordantill, Östantill, Gamla Staden, Berget, Kneippen, Ektorp, Sarkullen, Söderstaden, Klingsberg, Ljura, Oxelbergen, Vilbergen, Skarphagen, Klockaretorpet, Vrinnevi, Navestad, Hageby, Smedby, Brannestad, Rambodal, Styrstad, Ljunga, Risängen, Lindö, Sylten och Händelö.

 

Vi förmedlar bostäder, våningar och villor i hela Norrköping med omnejd.

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Norrköping. Vi får bostäder sålda!

 

Kostnadsfri värdering av ditt hus eller din lägenhet är en självklarhet för oss. Kontakta våra fastighetsmäklare i Norrköping på 072-023 56 88 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

 

 

MÄKLARKONTOR NORRKÖPING

 

Tel: 072-023 56 88
Drottninggatan 4
602 24 Norrköping

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på