Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Helsingborg

Här sitter våra mäklare i Helsingborg

Mäklarkontoret i Helsingborg är resultatet av en sammanslagning av två framgångsrika varumärken. Våningen & Villan förvärvade i februari 2017 Helsingborgs mest omtyckta fastighetsmäklare, helsingHouse. Numera bedrivs verksamheten under Våningen & Villans flagg och förenar det bästa från två lokala specialister.

 

För det är just lokalkännedom, uppbackad av rejäl marknadsföring och en sund affärsmodell som gör skillnad i bostadsaffärer. I Helsingborg arbetar därför erfarna och kunniga mäklare med stora kontaktnät. De kan sin stad och växer med varje försäljning. Om du vill köpa, sälja eller värdera din bostad kan du tryggt låta Våningen & Villan göra jobbet.

 

Vi får bostäder sålda i Helsingborg

 

Våningen & Villan är en av Skånes och Öresunds marknadsledande mäklare. Vi tror att det beror på de mervärden vi inkluderar i varje bostadsaffär. Utöver självklarheter som kostnadsfri värdering och områdesspecifika mäklare får du som kund alltid välja två mervärden. Flyttstädning och homestyling är två av de mest populära alternativen. Du kan även välja att maximera din räckvidd och välja tidningsannonser och Digital Deluxe.

 

Vårt unika koncept har gett oss många nöjda kunder som mäklare i Helsingborg, och vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa. Vi vill att du som säljare ska få din bostad såld till bästa pris för bästa möjliga arvode. Att vi gör säljprocessen enkel och bekymmersfri ser vi som en självklarhet. Tänk inte på bostadsaffären, den tar vi hand om.


Läs mer om att sälja med Våningen & Villan.

 

Din lokala mäklare i Helsingborg

 

Vi mäklar och förmedlar villor och bostadsrätter i hela Helsingborg. Vi känner oss som hemma i Dalhem, Eskilsminne, Fredriksdal, Gustavslund, Husensjö, Högaborg, Mariastaden, Miatorp, Norr, Olympia, Ramlös, Råå, Rosengården, Slottshöjden, Stattena, Söder, Tågaborg och Ättekulla.

 

Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling och våra mäklare i Helsingborg. Vi får bostäder sålda!

 

Kostnadsfri värdering av ditt hus eller din lägenhet är en självklarhet för oss. Kontakta våra fastighetsmäklare i Helsingborg042-450 95 00 eller maila till info@vaningen.se. Du kan även fylla i vårt värderingsformulär.

 

Läs pressreleasen om förvärvet av helsingHouse här.

 

MÄKLARKONTOR HELSINGBORG

 

Tel: 042-450 95 00
Södra Storgatan 8
252 23 Helsingborg

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på