Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Lund

Här sitter våra mäklare i Lund

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i södra Skåne.

 

I Lund växer vi - sedan sommaren 2016 huserar vi i större lokaler på Klostergatan 2. Nöjda kunder står överst på listan hos Våningen & Villan. Vår affärsmodell resulterar i många rekommendationer vilket är ett gott bevis på att den är framgångsrik.

 

Vi skräddarsyr din bostadsaffär helt enligt dina önskemål. Det ingår alltid två mervärden. Tidningsannonser, flyttstädning, homestyling eller kvällsbilder. Du väljer själv vilka som passar dig bäst.. Du väljer, vi säljer! Vi ser till att din våning eller villa blir såld och gör säljprocessen bekymmerslös. Vi brukar säga, tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om!

 

Vi säljer villor och våningar i Lunds kommun

 

Förutom i centrala Lund förmedlar vi våningar och villor i stadsdelarna Järnåkra, Nilstorp, Linero, Möllevången, Norra Fäladen, Nöbbelöv, Tuna, Väster, Östra Torn, Mårtens Fälad, Brunnshög, Gastelyckan, Gunnesbo, Klostergården, Kobjer, Pilsåker, Professorsstaden, Rådmansvången, Sankt Lars, Stampelyckan, Tuna, Vallkärratorn, Stångby och Värpinge. Vi förmedlar även många bostäder i grannorterna Dalby, Södra Sandby, Genarp, Kävlinge, Hofterup, Furulund och Lomma.

 

Gratis värdering av din villa eller våning är givetvis alltid självklart hos oss! Kontakta våra mäklare i Lund på 046-12 11 77 eller maila till info@vaningen.se


Vår strävan är att göra varje bostadsaffär till den absolut bästa. Detta är en av anledningarna till att våra kunder återkommer. Välkommen till Våningen & Villan. Vi får bostäder sålda i Lund med omnejd!

 

Kontorschef
Anna Ahlström
0703-13 13 40
anna.ahlstrom@vaningen.se
Tel: 046-12 11 77
Klostergatan 2
222 22 Lund

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på