Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Mäklare Höllviken

Här sitter våra mäklare i Höllviken

Våningen & Villan har sedan 1998 haft förmånen att få förmedla bostäder på Näset. Från och med 2015 så har vi ökat vår närvaro genom att etablera ett kontor i nybyggda Brf Seaside på Falsterbovägen. De flesta av våra mäklare som agerar i området bor själva här, vilket ger en unik inblick och kunskap.

 

Mäklarfirman Våningen & Villan Fastighetsförmedling grundades 1998 och är idag en av de marknadsledande fastighetsmäklarna i södra Skåne. Vårt moderna Näsetkontor ligger i hjärtat av Höllviken. Vår affärsmodell är unik och har genom åren gett oss många nöjda och återkommande bostadsköpare och säljare.


Mäklarna i Höllviken skräddarsyr din bostadsaffär med hjälp av vårt unika koncept där du själv är med och påverkar innehållet. Det ingår alltid två mervärden utöver allt traditionellt t.ex flyttstädning och homestyling. Du väljer, vi säljer! Säljprocessen ska vara enkel och ge dig bästa pris för din bostad. Vi brukar säga tänk inte på bostadsaffären – den tar vi hand om!

 

Vi får bostäder sålda på Näset


Vellinge, Hököpinge, Höllviken, Rängs Sand, Falsterbo, Skanör - här säljer vi villor och våningar. Hela Vellinge kommun är vår arbetsplats.


Vi värderar din bostadsrätt eller ditt hus kostnadsfritt. Kontakta våra fastighetsmäklare i Höllviken på 040-98 11 77 eller maila till info@vaningen.se


Vi strävar efter att göra varje bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. Välkommen till Våningen & Villans fastighetsförmedling på Näset och våra mäklare i Höllviken. Här får vi villor och våningar sålda! 

 

Kontorschef

Jessica Gransten
0723-73 42 36
jessica.gransten@vaningen.se

 

Tel: 040-98 11 77
Falsterbovägen 91A
236 51 Höllviken

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på