Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Lediga tjänster

Fastighetsmäklare Nyproduktion
En roll som hyllats av våra medarbetare och som helt och dedikerat jobbar just med nyproduktion. Vi är en av de största aktörerna för nybyggda bostäder i sydvästra Skåne. Med samarbetspartners som bl a JM, PEAB, SkåneVärden, Götenehus, OBOS och Myresjöhus jobbar du som spindeln i nätet där din förmåga till projektledning och säljdriv genomsyrar projekten. Utöver grundlönen utgår en attraktiv provisionsmodell och ett verkligt stimulerande jobb. En extra fjäder i hatten om du gillar planlösningar, färg och form! Heltid.

 

Teamchef Huvudkontor Malmö
Två skall bli tre och i rollen som teamchef ansvarar du för ett team av mäklare parallellt med ditt eget mäkleri. Tidigare ledarskap är meriterande men genom skräddarsydd ledarskapsutbildning för mäklarcheferna ger vi dig också verktygen och förutsättningarna för att lyckas i din chefsroll. Brett backoffice underlättar och möjliggör dels eget mäkleri, dels också coaching av ditt team som kanske väntar på just dig. Bra lönevillkor och en väl beprövad intern roll som uppskattas! Heltid.

 

Fastighetsmäklare, Stockholm Kungsholmen
Våningen & Villan äntrar Stockholmsscenen och vårt första kontor i huvudstaden öppnar på Kungsholmen. Nu söker vi både erfarna mäklare samt nyutexaminerade och dig som snart är färdigutbildad.

 

Hos oss jobbar du sida vid sida med kreativa inredare och marknadsförare så att du kan fokusera på kundrelationer och affärer. Med en framgångsrik affärsmodell i bagaget kommer du att kunna erbjuda marknaden i Stockholm en helt ny mäklartjänst som fokuserar på mervärde.

 

Våningen & Villan låter dig jobba utan gränser och ta de uppdrag du vill ha. För dig med behörighet finns också möjlighet att arbeta med t.ex. kommersiella fastigheter.

 

Vi erbjuder personligt mentorskap, ett nyrenoverat kontor och alla verktyg som behövs för att lyckas i den moderna mäklarbranschen. Goda utvecklingsmöjligheter och fördelaktiga lönevillkor ser vi som självklarheter.

 

Ansökan görs genom ett mail till markus@vaningen.se eller via LinkedIn.
Fastighetsmäklare, övriga orter

Vi är alltid i behov av duktiga fastighetsmäklare!

Skicka gärna din spontanansökan till markus@vaningen.se

Givetvis behandlas din ansökan konfidentiellt. 

 

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på