Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Jobba hos oss - Våningen & Villan

Våningen & Villan grundades 1998 och är idag ett av de ledande mäklarföretagen i Skåne. Vi har i dagsläget fjorton BO-butiker; Malmö (4 st), Lund, Helsingborg, Höllviken, Svedala, Trelleborg, Ystad, Stockholm, Norrköping, Nyköping och Växjö.

 

Inom fastighetsmäklarbranschen lever vi i ständig förändring och utveckling och på Våningen & Villan har vi sedan 1998 legat i framkanten av branschen vad det gäller nytänk och innovation. Genom åren har vi lyft karriären och förtjänstmöjligheten för många mäklare vilket också gjort att vi växer oss starka helt nationellt genom en unik affärsmodell och de bästa verktygen som finns på marknaden.

 

Ett starkt varumärke är en otroligt viktig grundsten för att lyckas i yrket och vi ser till att våra medarbetare har en stimulerande arbetsplats med möjlighet för utveckling även internt. Med egen HR-avdelning, väl genomarbetat och hyllat traineeprogram samt intern utbildning inom varumärket vågar vi påstå att vi lever upp till mångas förväntningar.

 

Men vi är kräsna – vi vill liksom våra kunder bara jobba med de allra bästa mäklarna och den bästa personalen! Är du en av dom? Välkommen till Våningen & Villan – Vi som får bostäder sålda!

 

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till karriar@vaningen.se, givetvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Följ oss på