Om Croisette och Våningen & VillanOm Croisette och Våningen & Villan

OM OSS.

Våningen & Villan är en del av
Croisette Real Estate Partner

Om Croisette Real Estate Partner.

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare. Croisettes hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom fastighetstransaktioner, fastighetsvärdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, digital fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt fastighetsförmedling. Croisette grundades av Per Svensson 2015 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Island med huvudkontor i Malmö.

 

Om Våningen & Villan.

Våningen & Villan är en modern mäklarbyrå som sedan starten 1998 genomfört tiotusentals bostadsaffärer. Utöver traditionell fastighetsförmedling har Våningen & Villan en egen avdelning som jobbar dedikerat med nyproduktion, samt en avdelning som förmedlar nyproducerade hyresrätter. Företaget grundades av Johan Linde och har idag ett tjugotal mäklarkontor runt om i Sverige samt på den spanska solkusten. Huvudkontoret ligger i Malmö.

 

Våningen & Villan – en del av Croisette.

Våningen & Villan är sedan maj 2022 en del av Croisette-koncernen. Vi bedriver idag mäklarkontor under varumärkena Croisette och Våningen & Villan.

 

Vi är klimatneutrala.

Som fastighetsbranschens pionjär blev Croisette Sveriges första klimatneutrala bolag inom fastighetssektorn. Sedan årsskiftet 2022/2023 är även Våningen & Villan ett klimatneutralt företag. Detta är vi väldigt stolta över – men det är bara början. På croisette.se kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

 

Information om fakturering

Viktig information till leverantörer: Vid fakturering till bolag inom Croisette-koncernen ska instruktioner enligt detta dokument följas.

 

Vi hittar hem till dig.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig genom hela bostadsaffären. Ring oss på 010 – 265 00 95 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

KONTAKT.

Köpa, sälja eller hyra bostad? Vi hjälper dig! Kontakta våra mäklare eller fyll i formuläret.

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

HITTA RÄTT MÄKLARE.

Vi på Croisette Real Estate Partner och Våningen & Villan är kända för att ha skickliga mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. Kontakta din lokala mäklare så hjälper vi dig till en lyckad bostadsaffär.

Värdera bostad!Värdera din bostad!

VÄRDERA DIN  BOSTAD.

Nyfiken på vad din nuvarande bostad är värd? Boka en bostadsvärdering! Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.