Boka kostnadsfri värdering

Boka kostnadsfri värdering

×
Bostadstyp

Håll er uppdaterade! Anmäl er till vårt nyhetsbrev.

Jag vill att en mäklare tar kontakt med mig angående värdet på min nuvarande bostad.

Kalkbrottsbyn II - SLUTSÅLD

En idyllisk miljö i nära hav och stad. Välkomna på visning på Biografgatan 1 där vi visar ett kedjehus på söndagar eller tid enligt överenskommelse.

 

Att växa upp i en by med egen skola och möjligheter till en rik fritid har fått många barnfamiljer att flytta hit.

 

Få platser erbjuder så mycket som Klagshamn. Byn vid Öresund är en idyll med allt du behöver för att må bra. Samtidigt som du har vacker strand och underskön natur runt knuten är det bara några minuter till storstans hela utbud i Malmö och Köpenhamn.

 

Du bor vid ett av de mest värdefulla naturområdena i Malmö kommun. Här ligger ett härligt skogsparti med underbara stigar att utforska till häst eller till fots. Hamnen, längst ut på udden, är en idyllisk småbåtshamn med charmiga fiskehoddor och ett stillsamt båtliv.

 

I Kalkbrottsbyn, beläget öster om Kalkbrottssjön i Klagshamn, planerar vi nu för den andra etappen moderna och trivsamma kedjehus och radhus. Ett barnvänligt område byggt runt en generös lekplats ger en trygg lekmiljö för barnen i området.

 

Etappen består av 30 hus och är indelad i två försäljningsetapper. Nu pågår försäljning av 18 hus, radhus och kedjehus. Husen har möjlighet till 3-4 sovrum, här finns tvättstuga, öppenhet mellan kök och vardagsrum, härligt ljusinsläpp, helkaklade badrum och bra med förvaring. Biluppställningsplats för två bilar ingår och bredband och telefoni via fiber dras in.

 

Här finns allt familjen behöver för att trivas!

 

Följ oss på